RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Mauro Icardi skal være ønsket av både Manchester United og Liverpool. FOTO: NTB scanpix
Mauro Icardi skal være ønsket av både Manchester United og Liverpool. FOTO: NTB scanpix Foto: Antonio Calanni (Ap)
Har Louis van Gaal sett seg lei på sjansesløseriet?

Harry Kane har vært ustoppelig i det siste. Dessverre for Totteham-fansen har han vært så god at Real Madrid følger ham, melder Daily Mail. Det er sjelden gode nyheter for Spurs-fansen.

Dersom Manchester Uniteds beste spiller denne sesongen, David De Gea, skulle finne på å evntuelt slå følge med Kane til Madrid, så har har United øynene sine på Tottenhams Hugo Lloris. (Daily Express)

En annen som aldri får fri på overgangsmarkedet er Paul Pogba. 21-åringens agent har bekreftet at Pogba kan forlate Juve til sommeren. Han antyder samtidig at de som vil sikre seg stjernespilleren må sannsynligvis sprenge banken. Hva det betyr i disse stunder anes ikke.
(Daily mail)

En annen som har opparbeidet seg en pen markedsverdi er Liverpools Raheem Sterling. Han har foreløpig nektet å skrive under på klubbens nye kontrakt, tross at Brendan Rodgers mener det er en utrolig kontrakt. (Talksport)

Utrolig kan også beskrive måten Lyon har spilt fotball på i år. Det har gjort sitt til at Arsenal følger nøye med på angrepsspilleren Nabil Fekir. Paris Saint-Germain skal også være interessert. Fekir kan bli dyr med andre ord ... (The Sun).

Liverpool må ersatte Steven Gerrard til sommeren og har sett til Portugal. Nærmere bestemt Benfica og deres 24 år gamle midtbanespiller Eduardo Salvio. (Metro)

Nevnte Manchester United og Liverpool skal også ha speidere som følger Inter-spissen Mauro Icardi, melder Inside Futbol.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere