Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Tottenham har ikke gitt opp Andrej Arsjavin.

Det er allerede november og Premier League-sesongen er godt i gang. Om ikke lenge åpner overgangsvinduet på nytt. Her er de siste ryktene.

Tottenham jakter russer
*Andrej Arsjavin skal nok en gang være på vei bort fra Zenit St. Petersburg. Ikke uventet, er det Tottenham som fortsatt skal være mest lystne på å hente den russiske playmakeren (Daily Mirror).

*Tottenham, West Ham, og Arsenal skal være interessert i å sikre seg den ghanesiske midtbanekjempen Stephen Appiah. Spilleren står for tiden uten kontrakt, etter at han forlot tyrkiske Fenerbahce tidligere i år (Daily Mirror).

*Arsenal finsikter Palmeiras` spiss Lenny, som står uten kontrakt i januar. (Daily Mirror).

*Tidligere Arsenal-spiss Thierry Henry kan komme til å forlate Barcelona for å slutte seg til David Beckham i USA. (Daily Express).

Neville er nervøs
*Cristiano Ronaldo kommer til å bli tilbudt en ny avtale i Manchester United hvis vingen beviser at han er lojal mot klubben. (The Sun).

*Ronaldos agent Jorge Mendez er i samtaler med Manchester Uniteds sjefer om en ny avtale, verdt 170.000 pund i uka for den portugisiske stjernen. (Daily Mirror).

*Tidligere Manchester United og England-spiss Andrew Cole har gitt beskjed om at han gir seg med fotballen. (The Times).

*Gary Neville er nervøs for sin framtid i Manchester United, etter at han ikke er tilbudt noen ny kontrakt med klubben.(Daily Mirror).

*Aston Villa har planer om å stille med Premier Leagues sterkeste spisspar. I tillegg til at de allerede har John Carew, ønsker de nå også å hente Wigans Emile Heskey i januar (Daily Star).

*Egyptiske Amr Zaki har vært en knallsuksess for Wigan denne sesongen, og nå ser flere klubber til pyramidelandet for nye spillere. Everton skal allerede ha fått til en avtale for Emad Meteb verdt 20 millioner kroner (Daily Star).

*Manchester City-manager Mark Hughes vil rydde i stallen. Elano, Michael Ball, Nedum Onouha, Dietmar Hamann og Darius Vassell kan alle være på vei bort fra klubben (The Independent).

*Manchester City-manager Mark Hughes fryktet at han skulle få sparken da den ny eieren sjeik Mansour Bin Zayed Al Nahyan ville treffe ham i Abu Dhabi. I stedet handlet samtalene om budsjettet for overgangsvinduet i januar. (The Guardian)

Mourinho City-aktuell
*Chelsea har snørt igjen pengesekken. Londonklubbens manager, Luis Felipe Scolari, skal ha fått beskjed av ledelsen om at det ikke er penger til nye spillere, på grunn av den internasjonale finanskrisen (Flere kilder).

*Tidligere Chelsea-manager José Mourinho vil bli tilbudt 15 millioner pund i året for å være manager for Manchester City. (The Sun).

*Sunderland-manager Roy Keane er interessert i Lilles midtstopper Adil Rami. (Daily Star).

*Hull City-sjef Phil Brown forsøker å signere den nederlandske vingen Eljero Elia fra FC Twente. (Daily Mirror).

*Oddsen på at den tidligere England- og Newcastle-spissen Alan Shearer kommer til å bli ny manager på St. James' Park ble senket etter at det kan se ut som om Newcastle blir solgt til amerikanske eiere. (The Mirror).

*Portsmouth-manager Tony Adams vil ha tidligere lagkamerat i Arsenal, Giles Grimandi, som en del av sitt hierarki i klubben. (Daily Star).

*Engelske fotballspillere kommer til å få besøk av anti-doping-jegere mye oftere neste sesong. (The Sun).

Kilder: The Sun, Daily Star, The Mirror, The Guardian, The Independent, The Times, Daily Express.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken