Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Denne spissen er blitt for god. Sjekk dagens rykter her.

Roman Pavljutsjenkos gode form gjør ham uaktuell for Birmingham. Nå er han rett og slett for god for klubben som tidligere har tilbudt 10 millioner pund for russeren.

- Prisen må ha gått opp nå. Han fikk for mye selvtillit da jeg sa jeg ville ha ham, sier Birmingham-manager Alex McLeish.

Kanskje burde McLeish i stedet gjøre som Everton - se til Portugal. Der er det nemlig en tenåring som har scoret tosifret. Navnet er Joao Silva. Klubben er Desportivo Aves, og med ti mål er han toppscorer i portugisisk 2. divisjon. Prisen er det heller ingenting i veien med. Den skal ikke være mer enn 650.000 pund.

Eller kanskje Birmingham-manageren allerede har en storscorer i sine egne rekker. Unggutten Jake Jervis scoret jo i sin debut for Hereford i helga.

Til dere Manchester United-, Liverpool- eller fans av andre lag, så må jeg dessverre også komme med en skuffende beskjed - Joe Cole vil helst bli i Chelsea. Han håper fortsatt at han får ny kontrakt med London-klubben.

Hva er en ryktespalte uten en Valencia-spiller på vei ut? Jo, som å forsøke å spille fotball uten en ball. Derfor har vi følgende melding tirsdag: Nå ønsker Valencia at Manchester United byr på David Silva. Samtidig skal Valencia ha sagt at de kommer til å selge spiss David Villa til sommeren. Den økonomisk hardt pressede spanske klubben håper å få inn 600 millioner - minst - på å selge superduoen.

Og med all respekt - det er tydeligvis et lag som ikke helt vet hvilken posisjon de har i verdensfotballen for øyeblikket. Juventus ønsker nemlig Rafael Benítez (mulig), Javier Mascherano (litt vanskeligere) og Fernando Torres (komplett umulig).

Noen litt mer vanlige og kjedelige rykter også:

Wigan og Sunderland ønsker egyptiske Ahmed Al-Muhammadi. 22-åringen, som nå spiller for ENPPI, er tilgjengelig for tre millioner pund.

Wolverhampton ønsker sønnen til en av tidenes 125 beste spillere. Marseilles Jordan Ayew er nemlig sønn av Abedi Pele, den nå 45 år gamle ghaneseren som i sin tid ble kåret av Pelé til en av tidenes 125 beste nålevende fotballspillere.

For å vise at de engelske avisene får de samme tipsene - og bruker de samme kildene - eller kanskje ikke - så tar vi med denne:
* Med mindre Chelsea avslutter sesongen katastrofalt så har Carlo Ancelotti full tillit hos eier Roman Abramovitsj (Daily Star)
* Carlo Ancelotti har 21 dager på seg til å redde sin egen jobb. (Daily Mirror)

Og helt til sist: Manchester Uniteds Park Ji-Sung avslører nå hemmeligheten bak hans imponerende utholdenhet: Froskejuice.

- De sa det var bra for helsa mi, og jeg spiste eller drakk alt som var bra for den, sier Park.

Vel, hørte dere det alle Norges håpefulle fedre.

Da er det bare å ta med spretterten ut i skogen for å fange frosk til poden.

(Kilder: BBC, Wikipedia, Daily Star, Mirror, The Sun, The Times, Teamtalk)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre