Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Blir Diego Maradona sjef for Morten Gamst Pedersen?

Carlos Tévez. Det sier seg vel selv at det er der vi må begynne, for det er ingen tvil om at Manchester City-spissen er mannen som preger sportssidene i de engelske tabloidavisene om dagen.

Vi begynner med Guardian-saken, som sannsynligvis er den mest troverdige. De skriver at Real Madrid neppe gjør noe framstøt. Årsaken er at prisen på 25 millioner pund er for høy.

Daily Mirror nøyer seg naturligvis ikke med en ikke-sak, og hevder at Manchester City vil saksøke Tevez for 50 millioner pund hvis han gjør alvor av truslene om å slutte med fotball. Ingen gunstig tidligpensjonsavtale der, altså.

The Sun skriver på sin side at manager Roberto Mancini vil ta fra Tevez kapteinsbindet og tvinge ham til å trene med reservene.

Og sånn går dagene i Manchester ...

Vi kan selvfølgelig ikke dvele for lenge ved én mann, og hopper til en kar ved navn Joao Reis. Den unge portugiseren spiller i andredivisjonsklubben Louletano i hjemlandet, men skal angivelig være fabelaktig god. Derfor er Chelsea nå interessert, i hvert fall hevder Talksport.co.uk det.

Så til Tottenham, som ikke bare glimter til på banen denne sesongen, men også har mange lekkasjer hva angår hvilke spillere som skal inn og hvilke som skal ut.

Aller siste nytt er at Harry Redknapp planlegger et bud på Schalkes kroatiske midtbanestjerne Ivan Rakitic. Her nevnes ingen andre interesserte klubber av Sports.co.uk, men når det gjelder et par andre favorittspillere, må Harry regne med tøff konkurranse.

For eksempel kjemper Tottenham med Inter og Valencia om signaturen til den unge Feyenoord-spilleren Luc Castaignos, som er priset til fire millioner pund.

Også om Stephane Sessegnon, som nå spiller i Paris St. Germain, blir det kamp. Her må Redknapp knuffe med representanter fra Arsenal, Liverpool, West Ham og Everton for å vinne midtbanemannens gunst.

Skulle Redknapp på tilslag på alt, kan det hende han også må kvitte seg med diverse gammel moro, og gode gamle Sven-Göran Eriksson kan komme til unnsetning. Kyle Naughton er allerede på lån i Leicester, men ifølge Daily Mirror vil Svennis nå punge ut 1,5 millioner pund for å gjøre overgangen permanent.

Robbie Keane kan Redknapp også bli kvitt. Stoke er interessert, skriver Daily Mail, som unnlater å spekulere i hvor mye de mener den gamle kraftspissen er verdt.

Stoke er også på jakt etter Birmingham-spilleren Sebastian Larsson – ettersom det blir for dyrt å få til en permanent overgang for Jermaine Pennant. Dette ifølge Daily Mirror.

Vi nevner i forbifarten at Bayern München følger Evertons Leighton Baines, at Benfica vil by på Roque Santa Cruz og at Andy Carroll ønsker å bli i Newcastle.

Så til dagens managersnakk!

Og hvor heftig er det ikke hvis det er sant som Daily Mirror skriver, at Blackburns indiske eiere vil erstatte sparkede Sam Allardyce med selveste Diego Armando Maradona – også kjent som Englands mest forhatte fotballpersonlighet?

West Ham vil for øvrig sparke Avram Grant og erstatte ham med nettopp Sam Allardyce, skriver Goal.com.

Dean Saunders er favoritt til å bli ny manager i Sheffield United. Dette hvis nåværende manager Gary Speed slutter for å bli walisisk landslagssjef. Dette ifølge Daily Mail.

Ifølge like lite troverdige Daily Star, er det imidlertid tidligere Hull-manager Phil Brown som ligger best an til eventuelt å ta over for Speed.

Helt til slutt tar vi med at den nye Liverpool-eieren John W. Henry har spist middag med Kenny Dalglish og hans kone. Amerikaneren sier til Daily Mirror at han forsto rundt regnet halvparten av det Dalglish sa, og at han bare nikket til alt han ikke forsto.

Rørende.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her