Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Chelsea og Manchester City jakter på Kaká, mens United snuser på serbisk midtstopper.

Kaká har ikke hatt det lett etter overgangen til spansk fotball og Real Madrid. Brasilianeren har slitt med å imponere etter sin overgang fra Milan. Manchester City ble avslått den gangen, fordi Kaká følte han ikke passet inn i den engelske ligaen. Nå skal kilder som står spilleren nær ha fortalt at Kaká godt kunne tenke seg en overgang til England, melder Metro. Manchester City står nok en gang klar til å hente 29-åringen til klubben. Det kan imidlertid City få konkurranse om fra Chelsea. Roman Abramovitsj har vært en stor fan av brasilianeren i mange år og skal være klar for å legge inn et bud.

En som kan være på vei bort fra Manchester City er Micah Richards. Harry Redknapp prøvde å hente den muskuløse forsvarsspilleren til Tottenham allerede i fjor sommer. Etter det ble klart at Richards kan få forlate klubben, er Redknapp heller ikke denne gangen langt unna med sjekkheftet sitt. Prislappen skal ligge på rundt 15 millioner pund.

Erstatteren kan bli Gregory van der Wiel. Først ønsket City å hente Dani Alves fra Barcelona, men nå skal brasilianeren være nær en ny avtale med La Liga-lederen. Dermed har City igjen kastet blikket på Ajax-backen van der Wiel. De lyseblå vil trolig få konkurranse av Juventus om å hente 23-åringen.

Flere engelske klubber er på jakt etter forsterkninger i den bakre fireren. Ifølge tyske kilder er Manchester United interessert i å hente Borussia Dortmunds Neven Subotic til sommeren. Serberen har hatt en imponerende sesong i Dortmunds midtforsvar og spås en lysende karriere i europeisk toppfotball. Med sine 22 år kan han bli del av en ny og spennende generasjon på Old Trafford.

22-åringen er ikke eneste mann med serbiske aner som er ønsket i England. Barcelonas stjerneskudd Bojan Krkic skal være ønsket av Liverpool. Katalanerne skal ikke være veldig interessert i å selge Krkic, men klubben ønsker heller ikke å hemme ungguttens utvikling ved å holde ham på benken. Det kan åpne for en overgang til Anfield. Til de Liverpool-supporterne som jubler over en mulig Bojan-overgang, må det nevnes at det er ikke like troverdige caughtoffside som melder om interessen.

Liverpool er også interessert i Birminghams Roger Johnson. Men nå ser det ut til at 27-åringen blir værende i Birmingham for å spille Europa League for de blå neste sesong. Tottenham og Manchester United skal også være interessert i forsvarsspilleren.

Birminghams cupfinalehelt Obafemi Martins ser ut til å returnere til Rubin Kazan etter at låneoppholdet er over. Nigerianeren skal være interessert i en permanent overgang verdt fem millioner pund, men Rubin Kazan-trener Kurban Berdyev hever at ingen avtale er på plass, skriver Daily Mail.

En annen spiller som linkes til russisk fotball er Felipe Caicedo. 22-åringen er på lån fra Manchester City til Levante ute denne sesongen, men Lokomotiv Moskva ønsker å snappe opp spissen etter at klubben ikke fikk Stuttgarts Ciprian Marica.

Til slutt kan vi melde om at Aston Villas Barry Bannan er ønsket av Leeds United. Manager Simon Grayson ser på skotten som rett mann til å hjelpe Leeds tilbake til Premier League og håper å hente 21-åringen på lån ut sesongen.

Kommentarer til denne saken