Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Er dette Arsenals redningsmann?

Overfloden av midtbanespillere på Anfield kan føre til at et par av dem forlater Merseyside før overgangsvinduet stenger i slutten av måneden. Alberto Aquilani er fortsatt høyaktuell for AC Milan, mens Joe Cole kan være på vei til Queens Park Rangers på lån. London-klubben skal være villig til å betale 30-40 prosent av lønna til engelskmannen.
(Daily Mirror)

Samtidig kan nye spillere være på vei inn portene på Anfield. Liverpool sitter nå i førersete med tanke på å sikre seg Birminghams Scott Dann etter at Sotiris Kyrgiatos forsvant til Wolfsburg. Overganssummen skal ligge på rundt 8 millioner pund.
(The Sun)

Andre Villas-Boas er ikke overbegeistret over å ha Hilario som backup for Petr Cech og ønsker å hente inn Marco Storari fra Juventus. Chelsea-manageren sendte speidere for å se på sisteskansen med den solide løvemanken forrige uke og ser nå på muligheten for å hente 34-åringen før overgangsvinduet stenger.
(Daily Mirror)

Den nyansatte Chelsea-manageren er heller ikke hundre prosent tilfreds med forsvaret han råder over. Nå ønsker han å hente Ajax' Gregory van der Wiel og Portos Rolando for til sammen 28 millioner pund.
(Fantatix)

Bolton ønsker å hente tre spillere denne uken. Liverpools David Ngog og Manchester City-duoen Shaun Wright-Phillips og Dedryck Boyata er alle ønsket på Reebok. Owen Coyle kan vente seg hard kamp om sistnevnte som jages av Everton, West Bromwich og Blackburn.
(Daily Mirror)

Få siste nytt om Premier League-lagene. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

En noe uheldig episode på Hulls treningsleir i Slovenia i sommer førte til at Jimmy Bullard fikk fyken. Nå vil Mick McCarthy hente 32-åringen til Wolverhampton. Ulvene får trolig konkurranse av Ipswich og Erik Huseklepps Portsmouth i kampen om Bullards signatur.
(Daily Mail)

Et stort press hviler på Arsène Wengers skuldre. Ett poeng på to kamper i åpningen av sesongen og Manchester United venter i neste kamp, mens stjernene forsvinner fra klubben. Nå vil franskmannen legge 30 millioner pund på bordet for å hente Bastian Schweinsteiger til Emirates.
(Fanatix)

Didier Drogba er ikke lenger et soleklart førstevalg på topp for Chelsea etter at Fernando Torres scoret i fjor. Nå står Tottenham klare til å hente ivorianeren til White Hart Lane dersom Drogbas benketilværelse på Stamford Bridge blir permanent.
(caughtoffside)

Lilles angriper Moussa Sow frir til Arsenal og Real Madrid og uttrykker et stort ønske om å spille for ett av de to lagene. Angrepsspilleren, som scoret 25 mål på 36 kamper i fjor, vil neppe svekke dagens Arsenal-mannskap.
(Inside futbol)

En sjokkretur til Anfield kan bli virkelighet for Craig Bellamy. Golfentusiasten er ute i kulden i City og Liverpool ønsker seg flere offensive alternativer. Sunderland, Stoke, Bolton, Everton og Celtic har også vist interesse for spissen.
(Daily Mail)

Emmanuel Adebayor er ikke klar for Tottenham, men har allerede begynt å stille krav. Nå ber han Spurs om å hente Lassana Diarra fra Real Madrid.
(Daily Mirror)

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken