Manchester United handlet inn spillere for nærmere 150 millioner pund i sommer, men manager Ole Gunnar Solskjær skal på ingen måte være ferdig med å forsterke laget, og planene for neste sommers overgangsvindu begynner allerede å bli klare, skal vi tro ESPN. Kanalen melder at Solskjær kommer til å fortsette sin jakt på unge britiske spillere og at Dortmund-stjerne Jadon Sancho og Leicester-spiller James Maddison topper nordmannens ønskeliste. I tillegg skal United være interessert i Sean Longstaff fra Newcastle, Callum Wilson fra Bournemouth og Nathan Collins fra Stoke, ifølge ESPN.

Nettstedet 90min.com melder at Chelsea, Everton, Wolves og Arsenal skal være interessert i hente Ryan Fraser fra Bournemouth, men «The Cherries» ønsker å beholde spilleren som de nå skal være villige til å tilby 100.000 pund i uken dersom han signerer en ny kontrakt.

Les også: Norsk 16-åring klar for Anderlecht

Tottenhams midtbanekriger Victor Wanyama virker å være på vei bort fra Spurs i sommer, men en overgang ble aldri noe av. Nå meldes det at gamleklubben Celtic skal være interessert i å hente tilbake kenyaneren når overgangsvinduet igjen åpner i januar. Det er Celtic-manager Neil Lennon som selv innrømmer at klubben kan være interessert, skriver Teamtalk.

Nemanja Matic var å se på banen for Manchester United i helgen, men har ikke fått spesielt mye spilletid under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Italienske Calcio Mercato melder nå at det ikke vil være mangel på tilbud for serberen dersom han skulle ønske seg bort. Inter, Juventus, AC Milan og Dortmund skal alle være interessert i spilleren.

Les også: Solskjær har gitt klar beskjed til United-duo

Chelseas brasilianske stjerne Willian ønsker å bli værende på Stamford Bridge, men klubben har til gode å tilby ham en ny avtale, skriver Daily Express. Willians nåværende avtale med London-klubben varer frem til sommeren.

Jürgen Klopps agent skal ha gjort enkelte Liverpool-fans nervøse da han nylig uttalte at den tyske Liverpool-manageren kunne komme til å forlate Premier League-klubben som følge av det dårlige engelske været. Klopp fikk nylig spørsmål om uttalelsene og forklarer at det hele var «en dårlig tysk spøk» og at det ikke er været som avgjør hvilken by han velger å jobbe i, skriver The Mirror.

Ajax-forsvarer Joel Veltman avslører til Nederlandse Omroep Stichting at han ønsket å signere for West Ham i sommer, men den nederlandske toppklubben ville ikke gi slipp på 27-åringen.