Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Her er de rykende ferske overgangsryktene fra Fotball-Europa en tirsdagsmorgen.

Tirsdagens første rykte kommer fra The Athletic, som melder at Leicester og Everton er blant klubbene som forbereder et ut på Brentfords Ivan Toney. 25-åringen har vært fantastisk i årets Championship, og står bokført med utrolig 30 mål og ti målgivende pasninger på 44 kamper.

Tottenhams Daniel Levy skal angivelig gi den neste manageren muligheten til å resignere Gareth Bale på et nytt lån kommende sesongen, hvis det skulle være et ønske. 31-åringen returnerte til gamleklubben i fjor sommer, og levert seneste et hat trick mot Sheffield United. Dette melder Mail.

Les også: Keane har en klar formening om hva Solskjær må gjøre: - Det er noe jeg har tenkt mye på

Så over til en nyhet som kan falle i god smak hos enkelte toppklubber i England. For Borussia Dortmund skal, ifølge ESPN, ha bestemt seg for å gi slipp på engelske Jadon Sancho for en lavere pris enn først antatt. Priskravet skal ligge på omkring 850 millioner kroner. Liverpool og Manchester United har over en lengre periode blitt linket til 21-åringen.

Samtidig skal Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke helle kaldt vann i årene på klubber som skulle ønske seg Erling Braut Haalands tjenester. Ifølge Metro skal Watzke ha avvist alle rykter, og sagt at Haaland blir i klubben.

En annen overraskende nyhet fra Tyskland er at Robert Lewandowskis agent Pini Zahavi skal ha gitt beskjed til Bayern at de bør tilby en ny og forbedret kontrakt til polakken, eller selge han til en klubb som har råd. Det er tyske Bild som melder dette, og flere Premier League-klubber skal angivelig følge situasjonen.

Watford er tilbake i Premier League, og har allerede begynt jakten på forsterkninger. Ifølge Watford Observer har klubben kontaktet den italienske seriemesteren Inter Milan, for å forhøre seg om tilgjengeligheten til 35-åringen Ashley Young. Young ble fostret opp i Watford, og kan muligens bli fristet til en retur til gamleklubben.

Jesse Lingard har vært brennheit siden januar-overgangen til West Ham, og flere klubber har fattet sin interesse for en mulig overgang til sommeren. Nå skal franske Nice ha meldt seg på i kampen, sammen med et godt antall andre klubber, hevder Sky Sports Italia.

Boca Juniors skal ha innsett at Edinson Cavani glipper for klubben, og har allerede funnet sin erstatter. Club Americas Roger Martinez skal være på vei til den argentinske storklubben, ifølge TyC Sports.

Les også: Kristoffer Velde optimistisk før ny sesong: - Skal bite fra meg

Lucas Vázquez er på utgående kontrakt i Real Madrid og har lenge blitt linket til flere storklubber i Europa, men spanjolen skal nå nærme seg en forlenges med Los Blancos, melder AS.

Maurizio Sarri ble aldri en braksuksess i Chelsea, men italieneren skal nå være øverst på ønskelista til Europa League-semifinalisten Roma. Den nåværende treneren Paulo Fonseca, skal ifølge Sky Italia, være under hardt press den siste tiden.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler