Klubbene har mindre penger å rutte med enn vanlig som følge av pandemien. Det gjør at det går mot en sommer der vi trolig vi vil få se langt flere byttehandler enn vanlig, skriver Daily Mail. Avisen hevder blant annet at Manchester City kan komme til å måtte gi fra seg minst én spiller til Tottenham dersom Harry Kane går motsatt vei. Både Gabriel Jesus og Nathan Ake skal være av interesse for Spurs, skriver Daily Mail.

Real Madrid er på trenerjakt etter at Zinedine Zidane valgte å trekke seg fra jobben etter årets sesong. Den spanske storklubben har allerede blitt koblet til navn som Mauricio Pochettino, Antonio Conte og Raul, men nå melder spanske Cadena SER at Real Madrid-ledelsen også vurderer å prøve seg på Everton-manager Carlo Ancelotti. Italieneren skal være populær blant klubbens styremedlemmer og har tidligere ledet Real Madrid til seier i Champions League. Ancelottis nåværende avtale med Everton varer frem til 2024.

Liverpool skal være interessert i å signere Yves Bissouma fra Brighton, men Daily Express hevder Merseyside-klubben skal ha blitt skremt av prislappen på spilleren. Brighton hevdes nemlig å ville ha 50 millioner pund for midtbanespilleren som imponerte i Premier League forrige sesong. Med Liverpool ute av jakten, skal Arsenal være de som er nærmest en avtale om Brighton-spilleren, skriver Daily Express.

The Mirror skriver at Tottenham prøver å signere Chelsea-stopper Antonio Rüdiger. Spurs viste også i fjor interesse for den tyske midtstopperen, men klarte da ikke å signere ham. Nå hevdes det at de gjør et nytt forsøk. Rüdiger har kun ett år igjen av sin avtale med Chelsea og skal foreløpig ikke ha blitt tilbudt noen ny avtale av årets Champions League-vinner.

Jack Grealish er en spiller som har blitt koblet til flere store klubber de siste sesongene etter å ha blitt en nøkkelspiller for Aston Villa. Både Manchester United og Manchester City er blant klubbene som følger 25-åringen. Nå skriver The Athletic at Grealish vil foretrekke en overgang til City fremfor United dersom det skulle bli aktuelt.

Tottenham-back Serge Aurier uttaler til franske L'Equipe at han ser for seg å forlate London-klubben i sommer. Den ivorianske landslagsspilleren har kun ett år igjen av sin avtale med Spurs. Nå blir 28-åringen koblet til både PSG og AC Milan.