Ifølge The Times skal Manchester City være villige til å tilby Tottenham stjerneduoen Gabriel Jesus og Raheem Sterling som en del av en avtale for å hente Harry Kane. Ifølge avisen skal Kane ha en verdi på rundt 150 millioner pund. De siste dagene har det blitt rapportert fra flere medier at City har lagt inn et bud på Kane.

Manchester United har i lengre tid blitt koblet til Villarreal-midtstopper Pau Torres. Nå skriver avisen Manchester Evening News at den engelske storklubben har gjort fremskritt i deres forsøk på å hente den spanske landslagsstopperen.

Les også: Russisk media koker etter ydmykelsen: - Det er grunn til protest

Den spanske avisen AS hevder at Barcelona-president Joan Laporta har en drøm om å få til en sjokkovergang, som vil gjøre Cristiano Ronaldo og Lionel Messi til lagkamerater i Barca. Ifølge avisen skal Laporta være klar til å tilby Juventus to spillere fra Barcelona for å få Juve til å selge Ronaldo til den spanske storklubben.

Rafael Benitez skal være nærmere jobben som Everton-trener etter flere samtaler med klubben i helga, hevder The Mirror. Ryktene om at den tidligere Liverpool-treneren skal være aktuell for Everton har ikke falt i god jord hos Liverpool-fansen, som skal ha protestert mot den potensielle ansettelsen.

Crystal Palace er på jakt etter ny manager, og ifølge The Guardian skal klubben ha hatt positive samtaler med den tidligere Borussia Dortmund-treneren Lucien Favre om den potensielle jobben. Avisen skriver videre at Palace kan få konkurranse fra Everton om signaturen til Favre.

Les også: Kaos i England-troppen: Stjerner satt i isolasjon

Wolverhampton skal være interessert i å signere Leicester-målvakt Danny Ward, melder Football Insider. 27-åringen har imponert for Wales under gruppespillet i EM.

Bayern München skal ha kastet seg inn i kampen om den nederlandske vingbacken Denzel Dumfries, skriver Voetbal International. 25-åringen, som har vært en åpenbaring for Nederland under gruppespillet i EM, skal også være ønsket av Everton, AC Milan og Inter.

Lille sin franske midtbanespiller Boubakary Soumare kommer til å ta den medisinske testen for Leicester i løpet av de neste ti dagene, før han signerer en 5-årskontrakt med klubben, hevder den franske avisen La Voix des Sport.

Les også: Sky Sports: Manchester City byr 1,2 milliarder for Kane

Juventus skal være klare til å innlede samtaler med Sassuolo om en overgang for Manuel Locatelli, melder velinformerte Fabrizio Romano på Twitter. Juventus skal være klar over at flere Premier League-klubber også skal være ute etter Locatelli, som har storspilt for Italia i EM.

Southamptons midtbanespiller James Ward-Prowse skal være interessert i en overgang til Aston Villa denne sommeren, melder Football Insider.