Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Hevder Sergio Ramos vurderer mulig overgang til Premier League.

Denne uken går kontrakten til Sergio Ramos ut med Real Madrid og spanjolen må nå bestemme seg hvor han skal spille neste sesong. Manchester City er blant klubbene som skal ha tatt kontakt med Ramos og den regjerende seriemesteren i England skal være villig til å tilby spanjolen en toårskontrakt, melder ESPN. City kan imidlertid vente seg konkurranse for 35-åringens signatur. Samme kanal melder nemlig at også PSG og Bayern München har vært i kontakt med Ramos den siste tiden.

Les også: Drillo fikk kjeft for det han sa. Nå reagerer Wenger på det samme

Granit Xhaka var en av banens giganter da Sveits slo ut forhåndsfavoritt Frankrike av EM i åttedelsfinalen. Xhaka er for øyeblikket Arsenal-spiller, men det er svært usikkert om han blir å se i London neste sesong. Sveitseren skal være sterkt ønsket av Jose Mourinho i Roma og nylig antydet midtbanespilleren at han er lysten på en overgang, melder Football.London.

Arsenal er interessert i å signere den unge venstrebacken Nuno Tavares fra Benfica, hevder Sky Italia. London-klubben har et ønske om å finne en reserve for Kieran Tierney og ser på 21 år gamle Tavares som en lovende kandidat. Unggutten er i dag å finne på Portugals U21-landslag.

Les også: Enorm keepertabbe og vanvittig drama da Spania slo Kroatia i EM

Wolverhampton-keeper Rui Patricio er på vei til Roma, melder Sky Italia. De to klubbene skal være svært nære en avtale om en overgang verdt nærmere 13 millioner pund. Den 33 år gamle portugisiske landslagskeeperen har spilt for Wolves siden 2018, men har vært sterkt koblet til Roma etter at det ble klart at landsmann Jose Mourinho hadde fått trenerjobben i den italienske klubben.

ESPN melder at Leeds United leder kampen om signaturen til Barcelona-forsvarer Junior Firpo. 24-åringen skal være jakten av både Southampton og en rekke italienske klubber, men venstrebacken sies å være interessert i å signere for Leeds. Firpo skal være lysten på mer spilletid, noe det har blitt lite av i Barcelona.

Arsenal betalte 27 millioner pund for den franske midtstopperen William Saliba i 2019, men 20-åringen har til gode å slå igjennom hos London-klubben. Det siste året har han vært på utlån og nå kan det virke som det er aktuelt med en permanent overgang for spilleren, ifølge Daily Mail. Avisen skriver at Newcastle er svært interessert i å hente Saliba, men Premier League-klubben får konkurranse av franske Lille.