Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Paul Pogba skal angivelig være sterkt ønsket av sin tidligere arbeidsgiver.

Juventus skal ha et ønske om å signere Manchester Uniteds Paul Pogba denne sommeren, skriver nettstedet 90min. Den italienske storklubben skal ha et sterkt ønske om at franskmannen skal returnere til Torino og klubben han spilte i for fem år siden. 28-åringens kontrakt med United går ut neste sommer.

Sergio Ramos er som kjent ferdig i Real Madrid, og kobles nå sterkt til PSG. Ifølge ESPN kommer han til å ta den medisinske testen i Paris i dag, før han skriver under for den franske storklubben.

Les også: Følg overgangsvinduet direkte her!

Daily Mail hevder at Manchester United er klare til å legge inn et bud på 50 millioner pund på Real Madrids Raphael Varane, og et bud på 25 millioner pund på stortalentet Eduardo Camavinga.

Liverpool skal ifølge ESPN være blant klubbene som er i førersetet til å hente PSG-stjerne Kylian Mbappe. Det har vært mye spekulasjoner om 22-åringens fremtid den siste tiden, som bare har ett år igjen av kontrakten med PSG.

Bayern München-direktør Oliver Kahn skal være optimistisk til at klubben beholder Kingsley Coman, til tross for interesse fra Liverpool, melder The Mirror.

PSG skal ha tilbudt Lionel Messi en kontrakt i den franske storklubben, hevder Daily Mail. Argentinerens kontrakt med Barcelona gikk ut i slutten av juni, og han kan i teorien skrive under for en annen klubb vederlagsfritt. I spanske medier hevdes det imidlertid at Barcelona jobber hardt for å få til en ny kontrakt med 34-åringen.

Les også: Berge kobles bort fra Sheffield. Dette tror ekspertene om hans kommende valg

Antoine Griezmann skal være et alternativ for Manchester City denne sommeren, om de ikke klarer å signere Tottenham- og England-stjerne Harry Kane, hevder Mundo Deportivo.

AC Milan skal være klare til å starte forhandlinger med Chelsea om en låneovergang for deres franske midtbanespiller Tiemoue Bakayoko, melder Corriere dello Sport. 26-åringen var utlånt til Napoli forrige sesong, og har tidligere også vært utlånt til Milan.

Crystal Palace nye manager Patrick Vieira skal ha et håp om å gjøre Celtic-midtbanespiller Ryan Christie til hans første signering på Selhurst Park, hevder Daily Record. 26-åringen skal ha fanget Vieiras interesse da franskmannen trente Nice.

Arsenal-sjef Mikel Arteta skal ha et sterkt ønske om at Emile Smith Rowe skal bli værende i Arsenal, til tross for stor interesse fra Aston Villa, skriver The Mirror. Villa skal ha lagt inn et bud på 30 millioner pund for 20-åringen, og det forventes at de kommer til å øke det budet, melder Mirror.

Tottenhams nye trener Nuno Espirito Santo skal ha et ønske om å signere Sveits- og Benfica-spiss Haris Seferovic, hevder The Mirror. Benfica skal angivelig være ute etter å selge 29-åringen denne sommeren.

Les også: Egypt-treneren: - Jeg forsøkte å overtale Liverpool, men de avslo oss fullstendig

Inter skal ha et håp om å signere Liverpools greske venstreback Kostas Tsimikas, melder Calciomercato. 25-åringen ankom Liverpool forrige sesong, men har så langt bare fått spille syv kamper for Merseyside-klubben.

Kontroversielle Mario Balotelli skal være nærme en overgang til den tyrkiske klubben Adana Demirspor, hevder Goal. 30-åringen skal ha et ønske om å få fart på karrieren sin igjen foran neste års VM-sluttspill.