Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Hevder Paul Pogba nærmer seg United-avgjørelse.

Pogba har virkelig levert varene denne sesongen, og har vært en viktig brikke i Ole Gunnar Solskjærs lag. Franskmannen, som har under ett år igjen av kontrakten, har stadig blitt linket bort fra klubben. Nå hevder Marca at ankomsten til Cristiano Ronaldo skal ha gjort at 28-åringen ønsker å forlenge kontrakten med Manchester United, til tross for interesse fra Real Madrid, PSG og Juventus.

Jude Bellingham er blant fotballverdenens mest ettertraktede spillere. Ifølge Bild ønsker Borussia Dortmund minst 100 millioner euro dersom de skal akseptere et bud på den engelske landslagsspilleren. Manchester City ønsker at 18- åringen skal overta for Fernandinho, som nå er 36 år. Liverpool skal også være interesserte i lagkameraten til Erling Braut Haaland.

Les også: Premier League har aldri vært dyrere. Nå kommer Gahr Støre med advarsel

Chelsea mislyktes i å hente midtstopperen Joules Koundé (22) fra Sevilla denne sommeren. Det er ingen hemmelighet at London-klubben ønsker å hente en ny midtstopper, og nå skal sommerens storsignering Romelu Lukaku angivelig ha anbefalt to stoppere til den tyske treneren Thomas Tuchel. Ifølge Mediaset dreier det seg om Inter-duoen Alessandro Bastoni (22) og Milan Skriniar (26). Bastoni signerte en ny kontrakt med Inter i mai, som strekker seg fram til sommeren 2024. Skriniar derimot har kun ett år igjen av kontrakten etter denne sesongen.

Arsenal-keeper Bernd Leno måtte se nysigneringen Aaron Ramsdale holde nullen mot Norwich. Nå skriver Daily Mail at Ramsdale skal være Mikel Artetas førstevalg mellom stengene, og at Arsenal ønsker å selge den tyske målvakten neste sommer.

Aleksander Isak (21) leverte et strålende EM for Sverige i sommer, og signerte like etterpå en ny kontrakt på fire år med Real Sociedad. Ifølge FourFourTwo er Arsenal blant flere klubber i Premier League som ønsker å hente svensken.

Les også: Røper oppsiktsvekkende Ronaldo-effekt

Timo Werner maktet aldri å imponere i Chelsea forrige sesong. Med Lukaku i klubben er veien til spilletid lenger for den tyske 25-åringen. Bayern München skal ifølge Football Insider jobbe med å hente spissen til klubben allerede i januar.

Declan Rice ble blant annet koblet til Manchester United denne sommeren, men den engelske midtbanekrigeren ble værende i West Ham. Engelskmannen skal imidlertid være åpen for en overgang i fremtiden, men han kommer ikke på noe billigsalg. Ifølge Football.London vil nemlig West Ham kreve minst 100 millioner pund for Rice.

Tottenham ønsker å hente midtbanespilleren Franck Kessie (24) fra AC Milan, skriver Calciomercato. Det er uvisst om Tottenham ønsker å kjøpe Kessie allerede i januar, eller om de vil vente til de kan hente spilleren gratis til sommeren når kontrakten hans utløper.

Les også: - Rosenborg har tatt kontakt

London-klubben skal samtidig være villige til å selge Harry Winks, ifølge The Times. Tottenham vil kun slippe 25-åringen dersom de får over 40 millioner pund for midtbanespilleren. Winks var linket til Aston Villa og Everton i sommer, men engelskmannen ble værende i klubben for å kjempe om plassen på laget.

Karl-Heinz Rummenigge skal ha sagt til AS at ingen klubber i Bundesliga har råd til å hente Erling Braut Haaland. Årsaken skal være lønnskravet til nordmannen. Samtidig har La Liga-president Javier Tebas sagt Real Madrid har råd til å hente både Haaland og Kylian Mbappé. Nordmannen har fortsatt scoringsshowet denne sesongen, og de største klubbene i Premier League skal være interesserte i å hente Haaland – om de har råd.