Ifølge El Nacional jobber Barcelona i det stille for å få til en avtale med Liverpool-stjerne Mohamed Salah. Barcelonas nye trener, Xavi, skal angivelig ønske seg egypteren «for enhver pris». 29-åringen har kontrakt med Liverpool til sommeren 2023. I tidligere intervjuer har Salah ikke utelukket at han ønsker en gang å spille i La Liga.

Barcelona følger også med på Cesar Azpilicueta sin situasjon i Chelsea, hevder ESPN. Den spanske backens kontrakt med klubben går ut til sommeren, og Barcelona skal angivelig håpe at de kan hente han gratis når kontrakten hans går ut.

Les også: Allardyce mener Solskjær trenger hjelp: - Han har virkelig bruk for dem nå

Enda mer Barcelona. Den katalanske storklubben har lenge blitt koblet med Raheem Sterling, og de siste rapportene går på at Barcelona ønsker å hente han på lån i januar. Ifølge Sport kan det bli vanskelig på grunn av Barcelonas utfordrende økonomiske situasjon og Manchester City-stjernens høye lønn.

Juventus skal være interessert i å kvitte seg med Dejan Kulusevski, melder Calciomercato. Ifølge avisen skal Arsenal være interessert i å bytte til seg svensken hvor Nicolas Pepe går motsatt vei, men Juventus skal angivelig heller foretrekke penger for Kulusevski.

Newcastle skal være interessert i det franske stortalentet Aurelien Tchouameni, som også er ønsket av Chelsea, Liverpool, Manchester City, Real Madrid, PSG og Bayern München, skriver El Nacional.

Les også: Kritikken hagler mot Zlatan: - Ganske patetisk

Aston Villa ønsker å signere Rangers-forsvarer Nathan Patterson etter at Steven Gerrard ankom klubben som ny manager, melder 90min. De kommer angivelig til å få konkurranse om den 20 år gamle backens signatur fra Bayern München, Atletico Madrid og PSG.

Nuno Espirito Santo er lysten på å kjapt returnere til en managerjobb i Premier League etter han for kort tid siden fikk sparken i Tottenham, hevder The Sun. Ifølge avisen skal også Lyon og Lille i Ligue 1 være alternativer for manageren.

Newcastle håper de kan friste Jesse Lingard til en overgang til klubben med lovnader om fast spilletid, melder Northern Echo. West Ham skal også være ute etter 28-åringen.

Den nederlandske midtstopperen Stefan de Vrij skal ha fortalt sine nærmeste venner at han er interessert i å forlate Inter for å signere for Tottenham i januar, hevder Football Insider.