Paul Pogba skal nylig ha snakket med PSG-president Nasser Al-Khelafi, men den franske klubben skal insistere på at det bare var et vanlig møte, hevder The Athletic. Franskmannens kontrakt med United går ut til sommeren, og han kan begynne å forhandle med andre klubber fra og med januar.

Barcelona skal være interessert i å signere Manchester Citys Ferran Torres, melder Mundo Deportivo. Barcelona-direktører skal ha snakket med Torres sine representanter på Gullballen-seremonien. 21-åringen har bare spilt fire kamper i Premier League for City denne sesongen grunnet en skade. Spanjolen ankom klubben sommeren 2020.

Les også: Roy Keane ikke fornøyd med Carrick-intervju

Barcelona skal også være interessert i Manchester Uniteds Anthony Martial. Det melder Marca. Franskmannen har slitt med lite spilletid for Manchester United denne sesongen, og har havnet langt bak i køen om spilletid.

West Ham er interessert i Liverpools 24 år gamle midtstopper Nathaniel Phillips, skriver Football Insider. Phillips har bare spilt tre kamper for Liverpool denne sesongen.

Leeds vurderer å hente Real Madrid-spiss Mariano Diaz, melder Fichajes. 28-åringen har slitt mye med skader i den spanske storklubben, og har fått lite spilletid de siste sesongene.

Les også: McGregor svarte fansen på Twitter – åpner opp om fremtiden

Chelseas Malang Sarr blir jaktet av Inter, hevder SportMediaset. Den franske midtstopperen har bare spilt tre kamper for Chelsea siden han signerte for klubben i 2020.

Newcastle skal være villige til å bruke enorme summer for å signere Inter-spiller Marcelo Brozovic, melder The Athletic. 29-åringens kontrakt går ut til sommeren.

Nuno Espirito Santo ønsker en rask retur til manageryrket igjen etter han fikk sparken i Tottenham, og han skal være nærmere å ta over en Premier League-klubb enn en Ligue 1-klubb som det har blitt rapportert om. skriver Le10Sport.