18 år gamle Jude Bellingham spås en stor karriere etter allerede å ha blitt en sentral brikke i Borussia Dortmund. Liverpool er blant dem som er blitt koblet til midtbanespilleren, men tyske Bild skriver at også Real Madrid ønsker å hente ham. Denne sesongen har Bellingham notert seg for 6 nettkjenninger og 13 målgivende pasninger.

Leeds' Raphinha rapporteres å være aktuell for en overgang til Barcelona. The Mirror hevder at brasilianeren har fått en prislapp på 67 millioner pund, men at Barcelona kun er villig til å betale rundt halvparten.

En som kan være på vei inn dørene på Elland Road er den amerikanske midtbanespilleren Brenden Aaronson. Sky Sport Germany melder at 21-åringen ønsker å forlate Red Bull Salzburg til sommeren, og at det pågår forhandlinger med Leeds om en overgang.

Les også: Ønsker nytt kvalifiseringssystem i Champions League

Den portugisiske kantspilleren Otavio har bidratt med 5 mål og 12 målgivende pasninger for Porto denne sesongen. Nå kobles han til engelsk fotball. Ifølge A Bola er nemlig både Manchester United, Liverpool og Newcastle alle interessert i å hente 27-åringen.

Arsenal og Atletico Madrid skal begge være ute etter signeringen til den argentinske spissen Lautaro Martinez, hevder Calciomercato. Inter skal kun være villige til å selge i sommer dersom det legges 58 millioner pund på bordet. Samtidig melder Mundo Deportivo at Inter er interessert i Paulo Dybala, som er på jakt etter ny klubb når kontrakten med Juventus går ut etter sesongen. Den spanske avisen skriver at et salg av Martinez kan åpne opp for Dybala, som også kobles til Atletico Madrid.

Les også: Kilder til Nettavisen: Jonsson har fått tilbud om Vålerenga-jobb

Club Brugge-angriper Charles de Ketelaere er aktuell for en overgang til Leicester, skriver Leicester Mercury. 21-åringen har notert seg for 17 mål på 41 kamper denne sesongen, og fikk nylig sin 5. kamp for det belgiske landslaget.

Watfords Ismaila Sarr kommer trolig til å bytte klubb i sommer uavhengig av om klubben holder seg i Premier League eller ikke, skal vi tro The Sun. Avisen skriver at Newcastle ønsker å sikre seg senegaleseren, i tillegg til at også Liverpool skal følge med på 24-åringen.