Chelsea dyreste innkjøp gjennom tidene, Romelu Lukaku (28), er nå i villrede før et nytt overgangsvindu åpner i sommer. Football London rapporterer at ryktene om en mulig overgang bort fra Stamford Bridge tiltar.

Det storslåtte spisskjøpet kostet Chelsea mer enn 1,14 milliarder kroner da han ble hentet tilbake til klubben fra Inter for under et år siden. Men belgieren har på ingen måte innfridd forventningene.

Barcelona skal ifølge Mundo Deportivo allerede ha hatt et møte med Lukakus spilleragent, men den videre gangen i saken har støtt på problemer. Et mulig salg av Lukaku må nemlig vente til Chelsea-eier Roman Abramovitsj har solgt seg ut av klubben og funnet en arvtaker.

Foreløpig har det gått to måneder siden russeren la ut Chelsea for salg, uten at en ny eier har tatt over.

Les også: Marerittstart i sluttspillet for Zuccarello og Minnesota

En spiller som ikke blir hentet på en permanent overgang til Barcelona neste sesong er den innlånte Wolverhampton-vingen Adama Traoré (26). Det skriver spanske Marca.

Katalanerne skaffet seg en kjøpsopsjon på Traoré da utlånet ble klart i vinter, men siden da har situasjonen endret seg drastisk for en annen kantspiller i klubben, franske Ousmane Dembélé (24).

Mye tyder nå på at han sistnevnte fortsetter på Camp Nou også etter sesongen, selv om han tidligere i år nektet å forlenge avtalen sin med Barcelona.

Football Insider mener å vite at Everton kommer til å godkjenne et eventuelt salg av Richarlison (24) dersom de blir tilbudt 50 millioner pund for ham i sommer. Prisen tilsvarer drøye 589 millioner kroner.

Ifølge samme kilde føler The Toffees seg trygge på at de kan få nettopp den prisen for Brasil landslagsprofil.

Siden klubber som Chelsea og Manchester City konsentrerer seg om å styrke andre lagdeler, kan Manchester United få fri bane til å sikre seg West Hams defensive midtbanestjerne Declan Rice (23). Det hevder i alle fall ESPN.

En annen av midtbanespillerne med defensive egenskaper på Englands landslag er Kalvin Phillips (26). Leeds-profilen får ikke noe nytt kontraktsforslag fra klubben før i juni, skriver Daily Star.

Da vet gjengen fra West Yorkshire nemlig om de har klart å berge plassen i Premier League og får fortsette på det øverste nivået.

Les også: Ble latterliggjort etter fiasko i Premier League. Nå vekker laget hans oppsikt

The Sun melder at både Leeds, Tottenham og neste sesongs Premier League-nykommer Fulham viser interesse for Englands tidligere U16-landslagsving Malcolm Ebiowei (18). Han tilhører nå Derby, som nylig rykket ned til nivå tre i klubbfotballen.

Norwich har nok en gang mislykkes med å unngå nedrykk fra samme liga. Det sjette degarderingen fra Premier League er et faktum, og nå melder Telegraph at den tidligere U21-landslagsbacken Max Aarons (22) trolig blir solgt for å kutte utgifter.

Nettstedet 90min mener å vite at Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic (27) snakkes om som et mulig overgangsmål både i Manchester United og hos Paris Saint-Germain.

Tyske Kicker hevder Østerrikes landslagspiller Konrad Laimer (24) står på blokka til en rekke klubber større klubber. RB Leipzigs midtbanemann påstås å være interessant for både Tottenham og Liverpool, i tillegg til bundesligarivalen Bayern München.