Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Har Arsenal funnet sin redningsmann?

En sjetteplass er trolig noe Arsène Wenger og Arsenal-fansen ikke er fornøyd med, og det er muligens derfor London-klubben nå skal være på jakt etter en ny stjernespiller. Edinson Cavani er ett av navnene som har blitt nevnt i løpet av vinteren, men nå skal Wenger ha rettet øynene mot Barcelona og David Villa, ifølge Goal.com. Klubbene skal allerede være i samtaler om en overgang.

Nederlenderen Michel Vorm har tatt Premier League med storm etter at han signerte for Swansea i 2011. Etter bare en og en halv sesong i England, skal han være ønsket av flere storklubber. Den siste klubben som har meldt seg på i kampen om keeperen er ifølge TALKSPORT selveste Barcelona.

Ulsan Hyundai-spiss Kim Shin-Wook har fått kallenavnet «den koreanske Peter Crouch», kanskje det er derfor Queens Park Rangers og Everton nå ifølge TALKSPORT kjemper 24-åringens signatur.

Liverpools Luis Suarez skal være ønsket av Pep Guardiola og Bayern München til sommeren, skriver Independent.

Wigan trapper opp jakten på vingen Jefferson Montero. Ifølge Daily Mail vil Wigan tilby Monarcas Morelia 2,75 millioner pund for 23-åringen.

Norwichs toppscorer fra forrige sesong, Grant Holt, kan komme til å forlate klubben om manager Chris Hughton klarer å hente Celtics Gary Hooper eller Sporting Lisboas Ricky van Wolfswinkel, skriver The Guardian.

Borussia Mönchengladbachs-spiss Igor de Camargo skal være nære en overgang til Fulham, melder Daily Mirror.

Shakhtar Donetsks stjernespiller Willian skal fortsatt være ønsket av Tottenham, Chelsea og Manchester City. Brasilianeren har lenge vært klar på at han ønsker å prøve seg i Premier League, melder tribalfootball.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken