Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Storklubbene skal handle.

Om ikke ryktebørsen kokte fra før, gjør den i hvert fall det etter at José Mourinho returnerte som Chelsea-manager. Nå ryktes det at portugiseren skal hente sin gamle Inter-elev Wesley Sneijder til Chelsea. 28-åringen vil neppe være vanskelig å lokke bort fra tyrkisk fotball, for nederlenderen rapporteres å mistrives under Galatasaray-trener Fatih Terim.

I tillegg til Sneijder er det fire navn til som visstnok skal være på Mourinhos radar i Chelsea. Manchester Citys Edin Dzeko, Benficas Nemanja Matic, Fiorentinas Stevan Jovetic og Porto-forsvarer Eliaquim Mangala settes alle i sammenheng med en overgang til «Brua».

Chelsea kobles også til Arsenals tidligere kaptein Cesc Fabregas, som rapporteres å være usikker på hvor fremtiden ligger. Fabregas skal trolig snart i møter med Barcelona-sjef Titi Vilanova, og der skal de bestemme seg for hva som skjer videre.

Samtidig skal Romelu Lukaku ha blitt fortalt at han ikke blir leid ut neste sesong. Belgieren skal være i Mourinhos planer allerede i tiden som kommer. 20-åringen scoret 17 mål på lån hos West Bromwich forrige sesong.

Vi holder oss i London, der Arsenal skal være ute etter Swanseas (eneste) superstjerne Michu. 27-åringen scoret 22 mål totalt forrige sesong, og blir stadig koblet til større klubber. Les for øvrig vårt Michu-portrett her.

Fulham rapporteres å være nærme en avtale verdt tre millioner pund for Roma-keeper Maarten Stekelenburg. Nederlenderen, som har rukket å bli 30 år, har stadig blitt koblet til John Arne Riise og Brede Hangelands klubb, men denne gangen skal det visstnok være hold i ryktene.

Tottenham-sjef Andre Villas-Boas hevdes å være ute etter Portos colombianske stjerne Jackson Martinez. Hvittrøyene skal allerede ha lagt inn et bud på over 20 millioner pund for 26-åringen, som også kobles til klubber i Serie A og La Liga.

Arsenals midtbanemann Aaron Ramsey skal ha bedt Arséne Wenger signere Celtic-stjernen Victor Wanyama. 21-åringen er verdsatt til rundt 10 millioner pund.

Barcelona-spiss David Villa kobles stadig til både Arsenal og Tottenham, men nå sier 31-åringen at han ikke kommer til å ta en avgjørelse om fremtiden før Confederations Cup er ferdigspilt. Dermed må vi trolig vente til rundt 30. juni med å få en slutt på Villa-spekulasjonene.

I Liverpool skal Brendan Rodgers være ute etter Sjaktar Donetsks armenske midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan, som er verdsatt til hele 22 millioner pund. 24 år gamle Mkhitaryan scoret 25 mål fra midtbaneposisjon i den ukrainske ligaen forrige sesong.

Samtidig kan det være verdt å nevne at Newcastle planlegger å hente en stopper i sommer. Saftige rykter for Toon Army der.

I Madrid spiller det en fyr som heter Cristiano Ronaldo. Han skal ifølge avisen AS ha avslått Real Madrids seneste kontraktstilbud. Mer trengs ikke for å helle bensin på ryktebålet om en retur til Manchester United.

Samtidig skal Thomas Müller ha gått ut og drept ryktene om en Manchester United-overgang ved fødselen. Müller sier nemlig at han ikke forlater Bayern etter en sesong som denne.

Sevilla-ving Jesus Navas blir trolig Manchester Citys første sommerkjøp, for nå er Sevilla enig med City om en overgangssum. Det melder Sevilla selv på sine egne hjemmesider. Les mer om det her.

Til slutt tar vi med et Twitter-rykte om at Real Madrid kommer til å hente Gareth Bale fra Tottenham for «enhver pris»:

HTML EMBED

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Caughtoffside, Marca, Sky Sports, Daily Star, Metro, Mirror, The Times, talkSport.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken