Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Tidligere klubbkamerat hinter om Lionel Messi-exit.

Tirsdagens rykter begynner med et brak. Denne gangen er det tidligere Barcelona-spiller Eric Abidal som melder at Lionel Messi kan bli fristet til å forlate Barcelona til sommern for nye utfordringer i Paris Saint-Germain. (TF1 - French).

Denne har vi hørt så mange ganger før, så det det blir litt X-Files over det det hele. Vi tror det ikke før vi får se det.

Arsenal skal være villige til å betale 80 millioner pund for Paul Pogba og Barcelona skal være ute etter Southamptons (!) Morgan Scneiderlein. (Daily Express)

Om det sier mest om at rykter er rykter, eller om at Southampton faktisk har gode nok spillere som Barca er interessert i er usikkert, men det er i hvert fall lenge siden de to klubbene har blitt nevnt i samme setning når det gjelder overganger den veien.

Tidligere Sunderland-spiss Jozy Altidore forklarer at han aldri ble presset ut av klubben selv om Jermain Defoe ankom klubben fra Toronto. (Sunderland Echo).

Liverpool skal være ute etter å sikre seg Juventus-spissen Alvaro Morata for å styrke angrepsrekka foran neste sesong, melder Metro.

Også verdt å ta med seg fra Liverpool er at Raheem Sterling sier han er nær ved å skrive en ny kontrakt med Liverpool. (Daily Star).

Helt siden Alex Ferguson ga seg i Manchester United har klubben vært linket til en haug av spillere. De siste ryktene er at United skal ha følere ut for Atlético Madrids Koke (Daily Star) og Fiorentinas Stefan Savic. (Sport).

Det siste fra pengesterke Paris SG er at de i tillegg til Messi skal være ute etter Angel Di Maria, Eden Hazard eller Marco Reus for å erstatte Ezequiel Lavezzi til sommern. (Le 10 Sport)

Lykke til med det.

Kommentarer til denne saken