Lionel Messis kontrakt med PSG utløper til sommeren, og argentineren har foreløpig ikke kommet til enighet om en forlengelse. Det har lenge blitt snakket om at en retur til Barcelona kan være aktuelt, men de seneste rapportene åpner for helt andre muligheter.

Den spanske avisen Sport skriver at det er en reell mulighet for at 35-åringen kan dra til USA og MLS i sommer. De hevder videre at de 29 klubbene i divisjonssystemet skal ha blitt enige om å fordele argentinerens lønn mellom seg, og la han selv velge hvilken klubb han ønsker å spille for. Årsaken skal være de kommersielle gevinstene det vil gi for ligaen som helhet.

Bukayo Saka har vært en av Arsenals aller viktigste spillere i jakten på Premier League-trofeet, og vil ventelig snart belønnes med en ny kontrakt. Daily Mail skriver at 21-åringen vil tjene opp mot 15 millioner pund i året hvis han velger å signere klubbens kontraktsforslag.

Les også: Ødegaard-spekulasjonene raser: – Det er dette folk vil være sinte for

Det har blitt begrenset med minutter på banen for Kalvin Phillips siden overgangen fra Leeds til Manchester City i sommer. Til tross for dette har City ingen planer om å selge 27-åringen i sommer, skriver Football Insider.

Ifølge 90min skal det være mer usikkerhet hos spilleren selv. De skriver at Phillips skal frykte at mangelen på spilletid kan gå utover mulighetene til å bli tatt ut på det engelske landslaget.

I går ble det rapportert at Chelsea hadde tilbudt Ngolo Kanté en kontraktsforlengelse, men Graham Potters menn er ikke de eneste som ønsker 31-åringen. 90min skriver at PSG jevnlig er i kontakt med midtbanespillerens representanter.

Tottenham er på managerjakt etter å ha sparket Antonio Conte. Tyske Bild hevder at Julian Nagelsmann, som nylig fikk sparken i Bayern München, skal være Daniel Levys førstevalg som italienerens erstatter.

En annen som er ønsket på White Hart Lane er Brightons 18 år gamle spiss Evan Ferguson, hevder Football Insider. Manchester United skal også være interessert i iren, men spilleren selv skal angivelig foretrekke å bli værende i Brighton for å fortsette utviklingen.

Les også: Sverige-sjefen fyrer løs direkte på TV: – Dere snakker dritt