Den italienske avisen Calciomercato hevder at den tidligere Tottenham-treneren Antonio Conte vil ta over Roma neste sesong. Den italienske hovedstadsklubben trenes for øyeblikket av José Mourinho, men portugiseren hevdes av samme avis å være favoritten til å ta over PSG neste sesong.

Declan Rice har vært et overgangsmål for mange klubber i flere år, og til sommer virker det sannsynlig at han omsider vil forlate London Stadium. Talksport hevder at spilleren selv ønsker seg til Arsenal. Nyrike Newcastle skal også være interesserte i 24-åringen.

Rice skal kun være en av flere engelskmenn Newcastle sikler etter. Leicesters James Maddison og Brentfords Ivan Toney skal også stå høyt på ønskelisten til The Magpies.

Les også: Liverpool sjokkerte: – Plutselig til å kjenne igjen

Liverpool er på midtbanejakt, og nå kan det se ut til at Jürgen Klopp har funnet sin mann. Melissa Reddy i SkySports skriver at Liverpool skal ha gjort et fremstøt for å sikre seg Ryan Gravenberch fra Bayern München. Spilleren selv skal også være entusiastisk for muligheten til å spille på Anfield.

Aston Villa, Everton og West Ham skal alle være interesserte i å hente Inters 28 år gamle spiss Joaquín Correa, ifølge Sport Witness.

Unai Emerys klubb skal også ha sett seg ut Kyle Walker som en ønsket forsterkning. 32-åringens kontrakt med Manchester City utløper i 2024, noe som skal gi de håp om at det er mulig å få til en overgang.

Ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano kommer Chelsea til å hente 15 år gamle Kendry Paez. Spilleren, som er født i 2007 og omtales som et stort talent, vil imidlertid ikke slutte seg til klubben før 18-årsdagen i 2025.