Franske RMC Sport hevder at PSGs fotballrådgiver Luis Campos skal ha vært i samtaler med agenten til José Mourinho om å ta over den franske klubben i sommer. Mourinho har i lengre tid blitt lansert som en av de fremste kandidatene til å ta over rollen.

Mandag verserte det rykter i spanske medier som hevdet at Lionel Messi var enig om en overgang til Al Hilal. Mundo Deportivo hevder at dette ikke stemmer, og at argentineren ikke vil ta en avgjørelse om fremtiden før etter det franske seriespillet er ferdig.

Chelsea planlegger å fullføre gjenoppbyggingen av laget til sommeren, og Napoli-spiss Victor Osimhen skal stå svært høyt på ønskelista. Daily Mail hevder at klubben planlegger å tilby Christian Pulisic som en del av avtalen.

Les også: Slakter United-duoen: – Har falt utfor en klippe

Raphinha har blitt koblet til en rekke Premier League-klubber, og nå skal Barcelona ha satt en prislapp på brasilianeren. Spanske Sport hevder at den spanske klubben krever 80 millioner euro for å gi slipp på 26-åringen.

Randal Kolo Muani har vært på alles lepper etter at han imponerte i vinterens VM, og har blitt koblet til en rekke storklubber. Eintracht Frankfurts administrerende direktør, Alex Hellmann, forteller at det vil koste 90 millioner euro å hente Kolo Muani fra den tyske klubben. Det gjengir 90 min.

Crystal Palace-stjernen Michael Olise skal være aktuell for en overgang til Paris Saint-Germain. Det hevder Daily Mail.

Arthur bekrefter til nettstedet Goal at han kommer til å forlate Liverpool når kontrakten går ut etter sesongen. «Jeg vil takke supporterne, klubben og Klopp, som alltid behandlet meg bra», uttaler han. Det er uvisst om det blir et nytt utlån for Arthur, men han tilhører fortsatt Juventus, hvor han har kontrakt fram til juni 2025.

Les også: Vil tilby Gareth Bale kontrakt: – Ring meg