Vi starter med Eden Hazard. Belgieren var glitrende god for Lille og ble, etter 50 mål på 194 kamper, solgt til Chelsea sommeren 2012. Der fortsatte han den gode formen, vant Premier League to ganger og Europa League to ganger, og tok et nytt steg mot verdensherredømme. Mange trodde nok at det siste steget skulle komme da han ble solgt til Real Madrid for 100 millioner euro i juni 2019.

Men den gang ei. De siste to og et halvt årene har vært et mareritt for Hazard, som både har slitt med spilletid, skader og vekta. Nå skriver spanske El Nacional at Chelsea har vært i samtaler om å få Hazard tilbake på Stamford Bridge. 30-åringen skal med andre ord være aktuell for en sjokkretur, men avisen skriver også at Real Madrid ønsker seg Reece James i retur.

Ifølge italienske Calciomercato skal både Weston McKennie og Dejan Kulusevksi være ønsket av Tottenham. Juventus-duoen har vært på banen i flesteparten av kampene denne sesongen, men begge har variert fra å starte til å komme innpå. McKennie ble lånt ut til Juventus i september 2020 og spilte 34 ligakamper for Juve forrige sesong, før han ble solgt til storklubben i sommer. Svenske Kulusevski ble solgt fra Atalanta til Juventus i januar 2020, før han umiddelbart ble lånt ut til Parma. Han spilte 35 ligakamper sist sesong og noterte seg for fire mål og tre målgivende pasninger.

Liverpool skal stå klare til å intensivere jakten på Wolverhampton-kant Adama Traore, ifølge spanske El Nacional. Etter å ha startet de fem første kampene denne sesongen har Traore kun fått 21 minutter fordelt på de to siste kampene, og er heller ikke med i Spanias landslagstropp i disse dager. Traore kom til Barcelona som åtteåring, men fikk bare fire kamper for A-laget - en i La Liga, en i Champions League og to i Copa del Rey. Han har siden vært i Aston Villa, Middlesbrough og er nå i Wolverhampton.

Chelsea skal bare være formaliteter unna en kontraktsforlegning med Andreas Christensen, ifølge overgangsguru Fabrizio Romano. Den danske 25-åringen har vært i klubben siden 2012, da han kom fra Brøndby, men fikk debuten sin først i oktober 2014. Christensen var lånt ut til Mönchengladbach i to sesonger, fra 2015 til 2017, og har vært en av mange stoppere som har fått spilletid for Chelsea de siste årene. Sist sesong ble det 17 ligakamper og 27 kamper i alle turneringer. På 135 kamper for klubben har han fortsatt til gode å score.

Les også: Rister på hodet av spinnville Manchester United-rykter: –⁠ Høres ut som rent oppspinn

Gressgraveren Marco Verratti har selv uttalt at han vil spille for Paris Saint-German resten av karrieren, ifølge France Info. Mange ble nok overrasket over at han ble solgt fra Serie B-laget Pescara til PSG sommeren 2012, men Verratti gikk inn og spilte 39 kamper i alle turneringer allerede den første sesongen. Han har vært fast for PSG i samtlige sesonger, men han har også vært mye skadet. Vunnet Ligue 1 syv ganger, den franske cupen og den franske ligacupen seks ganger hver, samt var tapende Champions League-finalist i fjor. Vært med på årets lag i Ligue 1 sju ganger.