Vi starter - ikke overraskende - med Ole Gunnar Solskjær. Manchester United ble ydmyket hjemme mot Liverpool søndag og tapte hele 0-5. I etterkant av kampen har det vært mye snakk om posisjonen til Solskjær med laget og hva som vil skje videre med nordmannen. Nå skriver ESPN at flere i garderoben skal ha vendt seg mot nordmannen etter flere tvilsomme laguttak, mens Manchester Evening News melder at de høye herrer i klubben seriøst vurderer å sparke Solskjær før storkampen mot Tottenham i helgen.

Antonio Conte skal, ifølge Fabrizio Romano, stå klar til å overta jobben som Untied-trener på kort varsel dersom Ole Gunnar Solskjær får sparken. Conte har tidligere trent Juventus, Chelsea, Inter og det italienske landslaget, og ga seg som trener etter å ha ledet Inter til seriegull sist sesong.

En mann som ikke skal være interessert i trenerjobben er Zinedine Zidane, ifølge Mundo Deportivo. Zidane forlot Real Madrid i mai, men skal ikke være interessert i å ta over noe ny klubb med det aller første. Avisen skriver at han kun er interessert i to jobber - trenerjobben i PSG og trenerjobben som Frankrikes landslagstrener. Ingen av de er ledige per nå. Dermed peker alt på at Conte blir Solskjærs erstatter, dersom nordmannen får sparken i løpet av kort tid.

Lang lystigere er det for Mohamed Salah, som har scoret seks mål på Old Trafford i 2021. Kun én spiller har scoret flere - Bruno Fernandes. Salah herjet søndag og scoret hat trick for Liverpool, og nå er egypteren i lønnsforhandlinger med Liverpool. Football Insider skriver at Salah ønsker 500.000 pund i uka for å bli værende med Liverpool! Sist uke sa Salah at han ønsket å avslutte karrieren i Liverpool. Hans nåværende avtale med Merseyside-klubben går ut sommeren 2023.

Les også: Disse bildene vekker oppsikt i England: - Gjør Ronaldo narr av Solskjær?

En annen trener som sitter utrygt er Ronald Koeman. Barcelona er bare nummer ni (!) i La Liga med 15 poeng, og de har startet med fire seirer, tre uavgjorte og to tap. Det har i lang tid vært sagt at Koeman er nær å bli sparket, og det ble nok ikke bedre etter 1-2-tapet i El Clasico for Real Madrid søndag. Anerkjente Marca skriver at Koemans jobb kommer til å være i fare dersom det ikke blir seier i de tre neste kampene. Det er mot overkommelig motstand i Rayo Vallecano, Alaves og Dynamo Kiev.

Les også: Scholes knallhardt ut mot Pogba: - Mangel på respekt

En av United-spillerne det har vært mest snakk om den siste tiden er Donny van de Beek, som har slitt med spilletid denne sesongen. Nederlenderen har kun fått ett innhopp i ligaen denne sesongen (seks minutter mot Newcastle), og 24-åringen har sittet på benken i seks strake kamper. Nå har han sparket agenten sin, for å få fortgang på prosessen ved å bli solgt, skriver Metro. Everton, Newcastle og Juventus skal alle være interesserte i van de Beek.

Andreas Christensen har åpnet denne sesongen bra for Chelsea og har vært nær en kontraktforlengelse, men nå skriver Goal at det ikke har vært kontakt mellom Chelsea og representantene til Christensen på over to måneder.