Bayern München planlegger en overgang for Liverpools Sadio Mané denne sommeren, melder Sky Sports Tyskland. Den tyske storklubben skal allerede ha vært i kontakt med 30-åringens agent. Senegaleserens kontrakt med Liverpool går ut neste sommer. Han har vært Liverpool-spiller siden 2016 og har vært en av Jürgen Klopps viktigste spillere siden han ankom klubben.

Arsenal skal være klare til å utforske en overgang for Raheem Sterling om Manchester City går med på å selge 27-åringen denne sommeren, melder The Telegraph. Sterlings kontrakt i City går ut sommeren 2023.

Ifølge Daily Mail frykter Liverpool-spiller Alex Oxlade-Chamberlain for fremtiden sin på Anfield, siden han ikke skal ha blitt kontaktet om en ny avtale med klubben og siden han ikke har spilt for rødtrøyene siden 20. mars. 28-åringens kontrakt med Liverpool går ut neste sommer.

Les også: Trenerforeningen reagerer kraftig på oppsigelsen av Brendesæter og Aaland: - Helt absurd

Arsenal skal ha startet samtaler med Mohamed Elneny om en ny kontrakt, skriver The Athletic. Egypterens kontrakt går i utgangspunktet ut til sommeren. 29-åringen har fått lite spilletid denne sesongen, men har den siste tiden fått mer tillit av Mikel Arteta.

Chelsea-manager Thomas Tuchel forventes å bli fortalt at han har støtten til klubbens nye amerikanske eiere, skriver The Telegraph. Tyskeren har vært Chelsea-manager siden januar 2021 og vant i fjor Champions League med blåtrøyene.

Newcastle-manager Eddie Howe skal være villige til å høre på tilbud på opptil ti av hans nåværende spillere i klubben, hevder The Sun. Blant spillerne som skal ha en usikker fremtid i Newcastle finner man kaptein Jamaal Lascelles, skriver tabloidavisen videre. 28-åringen har fått mindre tillit etter Howe tok over klubben.

Les også: Gauseth reagerer på Rekdals kommentarer etter RBK-flausen: - Tull og rør

Barcelona-trener Xavi sier at klubbens økonomiske situasjon gjorde at de ikke hadde mulighet til å hente Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund, skriver ESPN. 21-åringen rapporteres av troverdige kilder å være svært nære en overgang til Manchester City.

Mauricio Pochettino skal ha blitt tilbudt å skrive under på en kontrakt med Athletic Club, hevder L'Equipe. PSG-manageren forventes å få sparken fra den franske storklubben når sesongen er over, og den baskiske klubben håper å overtale han til en retur til La Liga.

West Ham følger nøye med på kontraktssituasjonen til Eddie Nketiah i Arsenal, melder Daily Mail. West Ham skal være klare til å slå til om 22-åringen ikke skriver under på ny kontrakt med Arsenal. Hans nåværende avtale går ut i sommer.