Tottenham er på spillerjakt, og nå skal hvittrøyene se til Everton for forsterkninger. Richarlison blir allerede koblet til klubben, men også Anthony Gordon er ifølge Sky Sports aktuell. Liverpool Echo skriver imidlertid at Everton ikke er interessert i å inkludere sistnevnte i en eventuell Richarlison-avtale.

En annen som kan havne i Tottenham i sommer er Barcelona-midtstopper Clement Lenglet. Ifølge London Evening Standard er Spurs favoritter til å sikre seg franskmannen, til tross for at også Roma er interessert.

Borussia Dortmunds 18 år gamle stjerneskudd Jude Bellingham vil bli Real Madrids hovedprioritet på overgangsmarkedet neste sommer, melder AS. Den spanske hovedstadsklubben kan imidlertid vente seg tøff kamp fra blant andre storklubber i Premier League.

Chelsea skal ha begynt forhandlingene med Manchester City om en overgang for Raheem Sterling, men angrepsspilleren er ikke den eneste som kan gå i den retningen i sommer. Ifølge The Telegraph prøver blåtrøyene også å sikre seg midtstopperen Nathan Ake fra City.

Les også: Varsellampene blinker for kriserammede Vålerenga: – Ville vært galskap

Arsenal har lagt inn et bud på 35 millioner pund for Ajax-midtstopperen Lisandro Martinez, skriver The Mirror. Til tross for at også Manchester United skal være interessert, skal det være The Gunneres som angivelig er i førersetet om å sikre seg signaturen til den 24 år gamle argentineren.

Hør siste episode av «Sesongkortet» her!

Manchester United håper å lande avtalene med Frenkie de Jong og Christian Eriksen innen kort. Deretter vil klubben skifte fokus til Ajax' Antony. Brasilianeren vil bli klubbens neste prioritet, melder The Times. Noe som kan sette en eventuell stopper for en overgang er prislappen. The Mirror skriver at det er usikkert om de vil få til en avtale, med Ajax som skal ønske seg 70 millioner pund for 22-åringen.

Les også: Stusser over Salah-løfte: – En trussel

Ousmane Dembele vil bestemme seg for framtiden i løpet av de neste 72 timene, hevder The Mirror. Franskmannens kontrakt med Barcelona går ut om noen få dager, og katalanerne skal være interessert i å forlenge med 25-åringen. Ifølge Marca ønsker imidlertid den spanske storklubben ikke å forbedre kontrakten. Også Bayern München og Chelsea skal ha kommet med et tilbud til kantspilleren.

Newcastle er i ferd med å fullføre overgangen som sikrer dem Sven Botman fra Lille. Midtstopperen skal koste Tyneside-klubben 32 millioner pund. Den neste de sorte og hvite nå vil gå for er spissen Hugo Ekitike, skriver Daily Mail.

Nyopprykkede Fulham føler seg sikre på at de vil lande avtaler for Shakhtar Donetsks Manor Solomon og Sportings Joao Palhinha, hevder Daily Mail. Førstnevnte kan angivelig komme for 7 millioner pund, mens Palhinha angivelig vil koste dem 20 millioner pund.