Newcastle skal nylig ha lagt inn et andre bud på James Maddison verdt opp mot 50 millioner pund. Skal vi tro Football Insider krever imidlertid Leicester enda mer for 25-åringen. Klubben skal ha fortalt Newcastle at de må betale 60 millioner pund dersom de skal sikre seg Maddison, som har vært en svært viktig brikke for Leicester de siste sesongene.

En annen som kan være på vei bort fra Leicester er keeper og kaptein Kasper Schmeichel. 35-åringen skal være nær en overgang til franske Nice og vil ifølge Daily Mail gjennomgå medisinsk test denne uka. Dermed ser en elleve års periode i Leicester ut til å gå mot en ende for den danske veteranen.

Manchester United kan finne på å kvitte seg med hele seks forsvarsspillere før overgangsvinduet stenger, hevder Daily Mail. Spillerne som klubben ikke er fremmed for å gi slipp på skal være Alex Telles, Aaron Wan-Bissaka, Axel Tuanzebe, Ethan Laird, Phil Jones og Eric Bailly. Sistnevnte har blant annet blitt koblet til Roma, men skal vi tro The Sun har 28-åringen takket nei til en gjenforening med Jose Mourinho, da han skal foretrekke en overgang til Sevilla.

Les også: Toner ned krass Haaland-omtale: – Folk må jo begynne å bli redde

RB Leipzig leder an i jakten på å signere Timo Werner fra Chelsea, foran Juventus. Det melder Fabrizio Romano. Chelsea skal selv ha Leipzig-stopperen Josko Gvardiol øverst på ønskelista, og kan være interessert i å få til en byttehandel med den tyske klubben.

Manchester United kan være på spissjakt i sommer og har blitt koblet til blant andre RB Salzburgs Benjamin Sesko den siste tiden. Ifølge nettstedet Inews er den østerrikske klubben selv åpen for å selge dersom det legges rundt 45 millioner pund på bordet for 19-åringen, som også hevdes å være på ønskelista til Chelsea og Newcastle.

Chelsea har blokkert et framstøt fra Fulham på forsvarsspilleren Malang Sarr, melder Evening Standard. Fulham skal også ha lagt inn et bud på West Hams Issa Diop, men heller ikke The Hammers skal være interessert i å selge.

Les også: Mener Uniteds Ronaldo-grep er et dårlig tegn: – Kritisk

Kepa Arrizabalaga har aldri blitt noen stor suksess i Chelsea og nå kan målvakten være på vei til italiensk fotball. Napoli skal nemlig være i samtaler om å hente 27-åringen på lån, melder Sky Sports.

Og på vei inn portene på Stamford Bridge virker den amerikanske målvakten Gabriel Slonina å være. Ifølge Fabrizio Romano nærmer 18-åringen, som holder til i Chicago Fire, seg Chelsea.

En annen som virker å være aktuell for Chelsea er Brightons Marc Cucurella. Venstrebacken har vært koblet til Manchester City gjennom hele sommeren, men den regjerende ligamesteren har ikke kommet til enighet med Brighton om pris. Nå skal Chelsea blant annet ha tilbudt den unge midtstopperen Levi Colwill i motsatt retning, i håp om å sikre seg spanjolen.

Både Fulham og Bournemouth skal være interessert i å hente Nat Phillips fra Liverpool, melder Goal. Merseyside-klubben skal imidlertid ønske mer enn 10 millioner pund for midtstopperen.