Graham Potter har ikke sittet lenge i sjefsstolen i Chelsea, men skal allerede ha sett seg ut sitt fremste overgangsmål. Calciomercato hevder at Tottenhams Harry Kane skal trone øverst på ønskelisten. Potter skal være villig til å la Romelu Lukaku forlate klubben permanent for å kunne hente 29-åringen.

Samme avis hevder også at Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen om Sjakthar Donetsks stjerneskudd Myhaylo Mudryk. Kantspilleren har vært i kanonform for den ukrainske klubben i årets Champions League-sesong, og står med to mål og to målgivende på turneringens to første kamper. 21-åringen skal sees på som en langvarig arvtager til Sadio Mané.

En annen spiller Liverpool skal følge tett er Flamengos defensive midtbanespiller Joao Gomes. 21-åringen scorer best på flere statistikker i Brasil, blant annet flest taklinger per kamp. Jürgen Klopp skal ha et sterkt ønske om å hente inn forsterkninger på midtbanen.

Les også: Viaplay-prisene gjør at flere velger å bryte loven: – Problemet er åpenbart

Leicester har hatt en skrekkelig start på sesongen, og ligger helt sist i Premier League med kun ett poeng på sesongens syv første kamper. Det har ført til at flere spekulerer i om Brendan Rodgers vil få sparken. Leicester skal derimot, ifølge Daily Mail, ikke ha råd til å sparke Rodgers, ettersom det ville kostet dem ti millioner pund.

Benjamin Pavard startet sesongen som Bayern Münchens førstevalg på høyrebacken, men de siste kampene har nysigneringen Noussair Mazraoui blitt foretrukket foran han. Franskmannen skal nå ønske å forlate storklubben, og Chelsea, Manchester United, PSG, Atletico Madrid og Juventus skal alle være interesserte. Det hevder Telefoot.

The Athletic rapporterer at Manchester United-toppene er uenige om klubbens videre overgangsstrategi. Erik ten Hag skal ønske å forsterke troppen ytterligere i januar, mens administrerende direktør, Richard Arnold, mener klubben burde vente til januar med å foreta ytterligere signeringer.

West Ham hentet inn Lucas Paqueta for store summer, noe som gjør at London-klubben har en overflod av spillere som trives best i den sentrale, offensive midtbaneposisjonen. Klubben skal nå være villige til å la 29 år gamle Manuel Lanzini finne seg en ny klubb i januar, ifølge Football Insider.

Les også: Sjokkeres over det som skjer i fransk fotball: – Det kan ikke være riktig