Vi starter i London og Tottenham, for der har det vært spekulasjoner rundt Harry Kanes framtid i lang tid. Flere har koblet han til den tyske mesteren Bayern München, men Premier League-klubben skal nå være trygge på at Kane signerer en ny langtidskontrakt på nyåret. Det hevder 90min. Samtidig forteller Bayerns sportssjef Hasan Salihamidzic til tyske Bild at klubben vil ligge fryktelig lavt i overgangsvinduet som kommer.

Ifølge Times skal Antonio Conte være klar på at han trenger ytterligere tre overgangsvinduer for å forme det ideelle laget han ønsker i Tottenham. Italieneren skal være bekymret for bredden i troppen, og etter sigende mene han trenger lenger tid.

Med stor usikkerhet rundt Cristiano Ronaldos framtid på Old Trafford, skal man ha begynt å se seg om etter mulige erstattere. Mirror rader opp en rekke alternativer som skal stå høyt på listen til Erik ten Hag. Leverkusens Patrik Schick, Lilles Jonathan David og Lyons Moussa Dembele skal alle være inkludert på den. Et knippe angripere som vet hvor målet står.

Les også: Spektakulære påstander i fransk avis: – Hører ikke hjemme noe sted

I forlengelse av Ronaldos usikre tid i møte, skriver det The Sun at spilleren selv skal være positiv til et gjensyn med Serie A. Der skal serieleder Napoli stå klare med åpne armer, som også skal ha vært tilfellet i sommer.

Chelsea har også vært nevnt som en potensiell destinasjon, men skal vi tro CBS har ledelsen ha rettet blikket over på AC Milan-stjerne Rafael Leao. 23-åringen skal ha vekket stor oppmerksomhet blant flere større klubber, etter storspillet for den regjerende italienske mesteren.

Vi gir oss ikke helt der med Chelsea. I sommer ble det amerikanske keepertalentet Gabriel Slonina henter for nærmere 150 millioner kroner, men har ikke fått stort med spilletid. Evening Standard skriver nå at klubben vil se etter en passende klubb å leie ut sisteskansen til. Det skal også være stor interesse for den russiske midtbanespilleren Arsen Zakharyan, som for tiden spiller i Dynamo Moskva. Ifølge Sport Express.

Les også: Mener Niemann har et stort problem: – Motbakken er så enorm

En mann som man har ventet lenge på å få sitt virkelige gjennombrudd i Real Madrid er Marco Asensio. Midtbanestrategen har lenge vært ansett som et stort talent, men har aldri klart å gripe til seg en fast plass i laget. Madrid-klubben skal derimot vise seg å være fornøyd med det spanjolen leverer, for AS skriver nå at 26-åringen vil få tilbud om en forbedret treårskontrakt om kort tid.

Vi avslutter rundt en potensiell dragkamp mellom gigantene Liverpool og Manchester City. Spilleren det skal dreie seg om, heter Antonio Silva. Det 18 år gamle stoppertalentet skal var en mann som følges med argusøyne i de to toppklubbene, melder O Jogo.