Chelsea har svidd av store summer på spillere etter at Todd Boehly overtok eierskapet av klubben, og det rapporteres om at de ikke er ferdighandlet denne måneden. Nå skriver Record at Chelsea ikke har gitt opp å hente VM-helten Enzo Fernández fra Benfica. Premier League-klubben fikk flere bud avvist i starten av måneden.

Graham Potter ser også mot sin tidligere klubb Brighton for forsterkninger. Ifølge The Guardian er Chelsea interessert i å hente Moisés Caicedo. Midtbanespilleren har imponert denne sesongen, og Chelsea skal være interessert i å legge inn et bud. Ecuadorianeren har også blitt koblet til Liverpool.

Peiling på fotball? Her kan du teste deg:

Barcelona hentet Franck Kessie gratis denne sommeren etter at kontrakten hans med AC Milan gikk ut etter forrige sesong. Det har ikke blitt mye spilletid på ivorianeren, og nå blir han koblet vekk fra klubben. Lite overraskende er det at Chelsea er interessert, men ifølge Football London ønsker Kessie å fullføre sesongen i Spania.

Newcastle skal være interessert i å hente Anthony Gordon fra Everton. Det skriver Talksport og flere engelske medier. Gordon ble sterkt koblet til Chelsea i sommer, men en overgang ble aldri noe av. Newcastle ønsker å hente Gordon som en erstatter for Chris Wood, som knyttet seg til Nottingham Forest forrige uke.

Både David Moyes og Antonio Conte har hatt bedre tider som managere enn de opplever denne sesongen. Ifølge Ilmessaggero skal West Ham og Tottenham være interessert i Maurizio Sarri dersom de bestemmer seg for å kvitte seg med sine respektive managere. Sarri leder for øyeblikket Lazio i Serie A.

Arsenal skal være klare til å «hevne seg» på Chelsea etter at de kapret Mykhailo Mudryk denne måneden. Nå skal begge klubbene være interessert i å hente Amadou Onana fra Everton, ifølge Daily Express.

Mandag fikk Frank Lampard sparken av Everton etter svake resultater denne sesongen. Nå skriver Sky Sports og The Athletic at Everton vurderer Marcelo Bielsa. Den tidligere Leeds-treneren har stått uten jobb siden februar i fjor, men skal ha vært i samtaler med Bournemouth i november. Så spørs det om vi får se Bielsa på sidelinjen i Premier League igjen snart.

Steven Gerrard har i lang tid blitt koblet til den ledige landslagsjobben i Polen, men nå ser det ut til at jobben glipper for Liverpool-legenden. Ifølge Fabrizio Romano er tidligere Portugal-sjef Fernando Santos nærme en ansettelse.

Les også: Nettavisen erfarer: Ofkir signerer fireårskontrakt med Vålerenga