Bernardo Silva har vært en bærebjelke for Manchester City i flere år, men nå kan tiden hans på Etihad snart være over. Franske Le10 Sport hevder at PSG ønsker å signere 28-åringen i sommer. Barcelona skal også være interesserte. Silva har tidligere uttalt at han kunne vært åpen for en ny utfordring.

Manchester United er på jakt etter en ny spiss, og Harry Kane (29) og Victor Osimhen (24) står på toppen av ønskelisten. Klubben skal være klar for å selge Anthony Martial, Harry Maguire og Alex Telles for å lage plass til en ny angriper. Det hevder Manchester Evening News. Ifølge The Times skal Tottenham ikke ha noen intensjoner om å selge til en rival i sommer.

Real Madrid har lenge blitt sett på som en av de fremste kandidatene for å sikre seg signaturen til Jude Bellingham (19), men nå skal følelsen ha endret seg. The Athletic rapporterer at den spanske hovedstadsklubben nå skal føle at de ikke kan konkurrere med totalpakken Premier League-klubbene kan gi, og Liverpool og Manchester City seiler nå opp som de fremste kandidatene.

Les også: Manchester City under etterforskning av Premier League

En annen ettertraktet engelsk midtbanespiller kan ende opp i Manchester United, men han vil ikke komme billig. Klubben skal ha bydd 100 millioner pund for West Hams Declan Rice i sommer, men vil se seg nødt til å heve tilbudet til 120 millioner dersom de vil hente 24-åringen neste sommer. Det hevder TalkSport.

Southampton-manager Nathan Jones går en farlig tid i møte, etter en rekke med dårlige prestasjoner. Helgens 3-0-tap for Brentford skal ha fått eierne til å begynne å tenke på mulige erstattere, hevder TalkSport. Ifølge 90 min vil Jones fortsatt lede klubben i lørdagens hjemmekamp mot Wolverhampton.

Chelsea skal følge nøye med på Porto-keeper Diogo Costa, og skal vurdere et bud i sommer, hevder 90 min. Til tross for at han bare er 23 år var Costa Portugals førstevalg i sommerens VM.

Tosin Adarabioyo har leverte gode prestasjoner for Fulham denne sesongen, og kan nå bli belønnet med en stor overgang. Tuttomercatoweb hevder at Inter Milan skal ha 25-åringen på deres liste over kandidater til å ta over for Milan Skriniar (27) når kontrakten hans utløper til sommeren.

Les også: Greenwoods Instagram-grep vekker reaksjoner