Jude Bellingham fortsetter å være det heteste navnet på overgangsmarkedet. Spanske AS hevder nå at en representant fra Real Madrid skal ha reist til Tyskland for å møte spilleren og familien hans, etter at den spanske hovedstadsklubben skal ha gjort 19-åringen til sin fremste prioritet i sommervinduet.

Økonomien har tidligere blitt nevnt som et hinder for Real Madrid. Det skal ikke lenger være tilfellet. De hvite skal være villige til å betale 100 millioner euro, pluss ytterligere 40 millioner i prestasjonsbaserte klausuler, ifølge Sport1.

Harry Kane har blitt lansert som Manchester Uniteds fremste overgangsmål i sommer, men de nyeste rapportene kan tyde på at det ikke vil bli noe av. ESPN skriver at United skal frykte forhandlingene med Tottenham-formann Daniel Levy, og flytter derfor fokuset over til andre alternativer. Serie A-duoen Victor Osimhen og Dusan Vlahovic lanseres som kandidatene.

Les også: Arne Scheie tror ikke kollensøndagen kan reddes: – Den tiden er dessverre over

En annen posisjon Manchester United ønsker å forsterke er høyrebacken. Inter Milans Denzel Dumfries har lenge vært koblet til klubben, og ifølge Football Insider skal Erik ten Hag være klar for å hente sin landsmann til klubben i sommer.

Hugo Lloris har rukket å bli 36 år, og Tottenham-kapteinens tid i klubben går mot slutten. TyC Sports hevder at de liljehvite ser på muligheten for å lokke VM-helten Emiliano Martínez fra Aston Villa for å erstatte franskmannen.

Wilfried Zaha nærmer seg slutten av sin Crystal Palace-kontrakt, og London-klubben ser gjerne at stjernespilleren signerer en ny avtale. 30-åringen har imidlertid flere tilbud, og saudiarabiske Al-Itthad er en av klubbene som vil lokke Palace-angriperen. Ifølge Daily Mail tilbyr klubben en årslønn på ni millioner pund etter skatt – drøyt 115 millioner kroner.

West Ham skal lede kampen om å signere Bournemouths venstreback Jordan Zemura. 23-åringen ble vraket fra startoppstillingen i helgen, etter uenigheter rundt kontraktssituasjonen.

Les også: Kraftig kritikk under Vålerengas årsmøte: – Fryktelig rart