Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier Leauge-rykter

Manchester City i førersetet i jakten på spansk midtstopper, Van de Beek ønsket av PL-rival og Chelsea-stjerne aktuell for Inter.

Barcelona vurderer å gjøre et framstøt på Manchester Citys Raheem Sterling i januar, skriver Mundo Deportivo. Kantspilleren, som kun har startet to ligakamper så langt denne sesongen, har i underkant av to år igjen av kontrakten med de lyseblå.

Samtidig hevder 90min at ledelsen i Barcelona prøver å overbevise klubblegende Xavi Hernandez om å returnere til klubben, for å overta sjefsstolen til en hardt presset Ronald Koeman. Den katalanske storklubben har fått en tøff start på sesongen i både La Liga og Champions League.

Everton skal ha prøvd å hente Donny van de Beek på lån fra Manchester United i sommer og Merseyside-klubben skal ikke ha lagt fra interessen for midtbanespilleren. I et intervju med NOS avviser ikke sportsdirektør Marcel Brands muligheten for å hente van de Beek, men at det avhenger av om United er villige til å inngå en avtale. Så langt denne sesongen har nederlenderen fått seks minutter på banen i Premier League, en halv omgang Champions League-fotball og en ligacupkamp.

Les også: Thorstvedt fnyser av teori om Salah: - Blir for voldsomt å tenke det

En midtbanespiller som kan være på vei til Manchester United er Franck Kessie. Ivorianerens kontrakt med AC Milan går ut sommeren 2022, og han står dermed fritt til å forhandle med nye klubber fra januar, så lenge han ikke forlenger. Det italienske nettstedet Calciomercato hevder United vurderer Kessie som en erstatter for Paul Pogba.

Chelsea-back Marcos Alonso har hatt en strålende start på sesongen, men med Ben Chilwell også i troppen er de to ventet å måtte dele på spilletiden på venstrebacken. Inter skal tidligere ha vist interesse for Alonso, og ifølge Tuttomercato er den italienske storklubben klare til å gjenoppta interessen for spanjolen.

Les også: Skullerud om Haaland-forvirringen: - En klassisk konflikt

Pau Torres ble koblet til flere storklubber i sommer, og nå skriver Metro at Manchester City ligger best an i jakten på Villareal-stopperen. 24-åringen skal angivelig ha en utkjøpsklausul på 51 millioner pund.

Everton-trener Duncan Ferguson skal nylig ha dratt for å ta en titt på Stokes midtstopper Harry Souttar, skriver The Sun. The Toffees skal vurdere ham som en erstatter for Yerry Mina, som kan være på vei bort fra klubben.

Det franske midtbanetalentet Aurelien Tchouameni har blitt koblet til en rekke storklubber, og skal være et overgangsmål for blant andre Juventus og Chelsea. Ifølge Calciomercato har Monaco verdsatt 21-åringen til 34 millioner euro.