*Nettavisen* Sport.

Tjen penger i kveld

Foto: AFP/Scanpix

Fra kveldens innholdsrike meny går vi for en dobbel til 3,64 i odds.

14.02.07 14:24

Etter to måneders vinterpause er det igjen duket for UEFA-cupen. I kveld spilles den første kampen av 16-delsfinalene, returoppgjørene spilles neste uke. Mye taktikkeri preger bortelagene med disse forutsetningene, og vi ser få klare vinnere foruten Benfica.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Fin odds på serielederen
Tsjekkisk hockey. Liberec leder serien med 11 poeng, og virker rimelig suverene i år. Har 19-2-2 på egen is, og har nå seks strake gevinster. Zlin virker å ha sikret en plass i sluttspillet, og formen er brukbar. Borte har de dog svake 6-3-10. Klart tips til Liberec på hjemmebane.

Klasseforskjell i Portugal
Benfica endte bak United og Celtic i sin Champions League-gruppe. Ligger på 3. plass i den hjemlige serien. 7-1-0 på hjemmebane, men poengtapet kom mot Boavista sist. Har mye erfaring fra Europa-cup-spill, og er normalt i stand til å måle krefter med hvem som helst på hjemmebane. Skadefri tropp.

Gjestene leder den rumenske ligaen stort, men har hatt vinterpause siden midten av desember. Har kombinert kampen med et to ukers treningsopphold i Portugal. Vant faktisk her tilbake i 1999.

Gjestene suverene i den hjemlige ligaen, men møter her en rutinert motstander av et helt annet kaliber. To måneder uten obligatorisk kamp tror vi er en stor ulempe. Vi tror Benfica vinner dette med minst to måls margin til hyggelig odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.