RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Tjen penger på Chelsea

Chelsea jakter ligagull og revansje når laget tar turen til motsatt side av byen i kveld.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Halter videre mot gull
Genoa åpnet det nye året knallsterkt, men kommer nå fra tre strake tap. Leon er ute med skade. Inter har 2-2-1 på de fem siste i ligaen. Seirene har kommet hjemme mot bortesvake Reggina og Palermo. Stankovic er skadet og Materazzi suspendert.

Inter er et stykke unna sitt beste om dagen, fortsatt seks poengs klaring til Roma. Den kommende storkampen mot Juventus kan bety Zlatan på benken fra start. Nok en knepen triumf til serielederen syns vi er et interessant spill.

Godkjent Chelsea-odds
Tottenham måtte se City snu og ta alle poengene søndag. Har vært ustabile i det siste, ute av alle cupene. Styrer mot en plass midt på treet i Premier League, Uefa-cup neste sesong ble sikret gjennom triumfen i Ligacupen. Kun Bale er uaktuell, men Robinson, King og Kaboul er alle usikre.

Chelsea kan komme seg á poeng med Arsenal med seier i denne. Tapte Ligacupfinalen mot dagens motstander etter 1-1 ved ordinær tid. 10-2-3 er den sterkeste bortestatistikken i ligaen. 1-0-seieren i Sunderland i helgen kunne fort blitt større. Cech på vei tilbake til tropp uten øvrige fravær.

Det mangler nok ikke på motivasjon i noen leirer i dette London-derbyet. Helgens kamper sier oss likevel at Chelsea har bedre flyt og et ekstra gir, med gullet innen rekkevidde. 1,90 er ikke så verst betalt, og kan også spilles singel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere