RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjen penger på gullkampen

Foto: Sara Johannessen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Get-ligaen avgjøres i kveld, og spesiell forutsetninger for lagene gir ypperlige forutsetninger for oddsspill.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Sikrer seriegullet
Frisk Asker kan avgjøre alt selv her i dag. Med poeng i denne kampen er de årets seriemestere. Laget står nå med fire strake seirer, og på egen is har de sterke 17-1-3 til nå. Comet tapte sist hjemme mot Sparta, og ender på femteplass uansett resultat her i dag. Frisk har 2-0-1 mot Comet denne sesongen, og vant hjemmekampen med 5-2. Denne muligheten gir ikke topp motiverte verter fra seg, og vi spiller selv om oddsen er i grenseland.

Må vinne for å ha noe håp
VIF kan ta seriegullet, men er da avhengige av at Frisk Asker feiler i sin kamp og at Sparta slår Furuset. De må uansett gjøre sin del av jobben ved å ta tre poeng her for å ha noen mulighet. VIF slo sist Stavanger greit hjemme på Jordal, og har sterke 6-0-1 på sine sju siste kamper. Storhamar ender på fjerdeplass uansett, og tankene er nok rettet mot sluttspillet allerede.

Vertene har kun vunnet to av sine seks kamper, og det var mot bunnlagene TIK og Stjernen. Formen er altså ikke den beste, og her tar de i mot ligaens beste bortelag. VIF Vant 4-0 hjemme i slutten av januar, og har 3-0-2 mot dagens motstander denne sesongen. Vertene mangler sin beste poengplukker, Nathan Martz, som er skadet.

Storhamar liker aldri å tape mot rivalen fra Oslo, men formsterke og motiverte gjester bør fikse dette. 1,90 tåler sammenligning og forsøkes.

Brukbare alternativer
I Uefa-cupen spilles det returkamper med både Brann og Rosenborg i aksjon. Vi tror ingen av lagene har noen sjanse etter tapene i forrige uke. 1,90 for tomålseier til Fiorentina er det mest interessante objektet som involverer de norske lagene. Bordeaux må hente inn 1-2 fra bortekampen i Anderlecht, og det tror vi den franske gullkandidaten lykkes med til fine 2,30 ganger innsatsen. Mer om disse kampene finner du via lenken øverst i artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere