RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjener halv mill. i 3. div.

Sist oppdatert:
Sindre Erstad får en månedslønn på 40.000 kroner i sin nye klubb Randaberg.

Lønnskarusellen i norsk fotball er i ferd med å løpe helt løpsk. Ifølge Rogalands Avis har Stavanger IF-kaptein Sindre Erstad (24) slått til på et tilbud som gir ham en lønn på nesten 500.000 kroner i året for å spille for rivalen Randaberg i 3. divisjon.

Sportslig leder Frode Hansen i Vidar har ikke råd til å lønne sine spillere. Han rister på hodet over lønnsnivået i Randaberg.

- De får gjøre hva de vil. I mine øyne står ikke prestasjonene til en 3. divisjonsspiller i forhold til en slik lønn, sier Hansen til avisen.

Erstad nekter å kommentere Rogalands Avis' lønnsopplysninger, men har følgende begrunnelse for at han tar steget ned fra 2. divisjon.

- Det er bedre å ta er steg ned, for så å ta to opp. Randaberg er den klubben med størst potensial, sier Erstad.

Randaberg, med Acta-gründer og multimillionær Fred Ingebrigtsen i ryggen, satser stort på opprykk til 2. divisjon neste år. Klubbens langsiktige mål er Adeccoligaen innen 2014.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere