RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjener syklistene så lite?

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nei da, men her er skattetallene deres.

Thor Hushovd har for lengst flyttet sitt rede og sin finansielle sfære til Monaco. Derfor er det ikke mulig å oppdrive presise ligningstall på 32-åringen i årets skattelister. Oksen fra Grimstad står oppført med 25.744 kroner i inntekt og 7.208 kroner i skatt.

Lars Petter Nordhaug har prestert meget godt for Team Sky under blant annet Ardenner-klassikerne og Giro di Lombardia denne sesongen. Det vet det britiskeide laget å sette pris på, men det var kanskje ikke tilfellet i skatteåret 2009 – da 26-åringen fortsatt syklet for Team Joker Bianchi. Vi vet ikke, men tønsberggutten står i hvert fall oppført med 534 kroner i inntekt og 57.124 kroner i formue.

Ole Gabriel Rasch har agert som hjelperytter for Hushovd de siste sesongene. Om det har vært en lukrativ affære er ikke sikkert, og man blir definitivt ikke mye klokere av ligningstallene fra i fjor. Gabba står oppført med smultring i begge protokoller. Håper du ikke har glemt å sikre deg royalties for regnjakkemodellen «The Gabba» denne sesongen, Gabriel..

Har du lyst til å søke i skattelistene? Du finner dem her!

Edvald Boasson Hagen, da? Rudsbygdingen meldte overgang til Team Sky før denne sesongen. 2009-ligningen er derfor basert på hans siste år i Team Columbia. Det ser ut som om 23-åringen har funnet sine smutthull overfor ligningsmyndighetene, han også. Inntekten er på beskjedne 29.684 kroner, mens han ikke ser ut til å ha betalt skatt eller bygd seg opp noe formue.

Hmm.. Merkelig!

Alexander Kristoff syklet også for Team Joker Bianchi i 2009. Stavanger-gutten har 1.328 kroner i inntekt, men klinker i hvert fall til med 300.044 kroner i formue. Skattefuten fikk ikke ei krone fra A/S Kristoff i fjor.

Frederik Wilmann var også Joker i fjor. Ifølge ligningen tjente han ikke en eneste krone og sto uten formue.

Sistemann på lista er Kurt Asle Arvesen. I 2009 bodde fortsatt han ved Gardasjøen i Italia, og det er således vanskelig å finne gode ligningstall på den rutinerte ringreven. Han står oppført med 699.082 i inntekt, 1.148.433 i formue og 230.081 i betalte skatter.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere