RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjente halv million på Hellas

Sist oppdatert:
To nordmenn spilte 500 kroner på at Hellas skulle vinne EM allerede før mesterskapet startet, og tjente gode penger på det. Hos internasjonale bookmakere var gevinsten enda høyere.

Få trodde på Hellas som europamestere, og på den norske langoddsen ble det bare satt 3140 kroner på gresk seier. For de som gjorde det, ble det imidlertid lukrativt.

Tjente 75.000?
- Oddsen ble på 75,52 sier pressetalsmann Roar Jødahl til TV 2 Nettavisen.

- I Oslo-området ble det satt to forskjellige spill på 500 kroner på Hellas, men det er ikke helt umulig at det er samme spiller som har satt de to spillene. De er satset hos samme kommisjonær med et halvt minutts mellomrom. 500 kroner er maksinnsats på ett spill på en kupong, fortsetter Jødahl.

Det betyr at det er mulig at en enkelt Oslo-mann innkasserte 75.520 kroner på det greske EM-gullet. Hvis ikke stakk to Oslo-menn av med 37.760 kroner hver.

De 3.140 kronene som ble satt på gresk EM-seier var mindre enn én prosent av den totale innsatsen nordmenn spilte på «hvem vinner EM».

Bestemann tjente 124.000
Hos internett-bookmakeren Centrebet var det ingen nordmenn som satset virkelig store beløp på Hellas før EM. Først da oddsen sank betraktelig, og Hellas nærmest seg finalen, kom de store beløpene på banen.

Da oddsen på Hellas var på 10, var det én nordmann som satte 50.000 kroner på gresk seier. Det ga altså en halv million i gevinst.

Tidligere under mesterskapet, til 81 i odds, var det en mann i Oslo-distriktet som satte 200 på grekerne. Også det ga gode penger.

Mest imponerende hos Centrebet var likevel én mann fra New Zealand. Han satte om lag 1230 kroner på grekerne som mestere allerede før EM. Oddsen var 101, og mannen kunne dermed innkasere drøyt 124.000 kroner søndag kveld.

PS: En burmeser satte først en god slump penger på Hellas til 50 i odds. Før finalen satte han enda mer - da til 2 i odds. Totalt vant han om lag 4,2 millioner kroner på satsingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere