RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Tjomsland for alle penga

Sist oppdatert:
Øystein Tjomsland spiller som vanlig en av hovedrollene på Sørlandet.

Klikk her for V5A-forslag

3 Olaf møter skral motstand i V5-1A. Startsporet er perfekt og kapasiteten stor. Feilfritt er han normalt overlegen. Han var veldig uheldig i siste starten. Vi tror Øystein Tjomsland kjører på sikkerhet innledningsvis og avgjør til sin fordel på et tidlig tidspunkt.

2 Sibbe (V5-2B) er sterk og god. Sist var han ikke helt på topp, men da var distansen i korteste laget. 1 Trons Lomen står nydelig til. Vi tror han kan lede hele veien med sin flotte form. 5 Havsalt er bestandig i toppen. Selskapet er ikke avskrekkende, men han er ikke enkel å vinne med. 8 Portør Vinnto er høykapabel. Han har lett for å ty til galopp og er svært vanskelig å kjøre. Sist viste Eirik Høitomt frem sine beste kuskeegenskaper for styrte han til seier med mesterlig hånd. 7 Fodnes Bausen er sterk, men er vond å få inn på bestilling. 3 Tysvær Even har en dårlig resultatrad, men denne hesten kan plutselig slå til slik han gjør et par ganger i året.

Dagens tips fra Sportpill.no:
Tipping: Dobbel jackpot på søndagskupongen
Oddstips: Liverpool vinner ikke
Oddstips Kan Bergen får to lag i Tippeligaen?
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener

I V5-3A er 1 Usnooze Ulooze er den beste hesten. Auksjonsdyringen vinner trolig med klaff. Han kan lede fra start til mål. 4 Florican Royal er lovende. Han kjemper etter all sannsynlighet om seieren igjen. 10 Quad Julry er fryktelig usikker, men vallaken er høykapabel. 7 Zycloon Boko har farten inne. Nå blir han kraftig kuskeforsterket. 7 Acadian Driftwood er bedre enn raden. Det samme kan sies om 5 Sir Baltic.

Kjøp vår ekspertkupong for V5B her


5 Ariladden(V5-4A/V5-1B) får Eirik Høitomt i sulkyen. Han har vunnet med hesten tidligere. Hesten var knallgod etter en treg start i V75 nest sist, mens han kjørti oppi foranliggende konkurrent sist. Trolig en vinner og en mulig banker. 6 Ranlem Tor er den verste imot. Han takler den lange distansen og er god i begge ender av løpet. 9 Portør Vinnar er en typisk stayer. Kan vinne feilfritt. Distanseegenskapene er også i orden hos 8 Stumne Sirius. Han er vanskelig, men det hersker ingen tvil om at han er god nok. 11 Dan Pål og 3 Piril Knotten er heller ikke sjanseløse.

En hest skiller seg litt ut i V5-5A/V5-2B. 1 Dancers Siren har tent til i de siste to startene. Hoppa er kjapp fra start og leder i det lengste. Er hun som i de to siste startene tror vi hun vinner på favorittdistansen. 9 Something More er i toppform, men vinner sjelden. Kan slå til i dag. 11 Amazing News har vært ute i hardere selskap. Med klaff fra bakspor tror vi hjemmebanehesten kan vinne. 12 Reve De Vire står også vrient til, men selskapet er enkelt. 3 Santana er variabel. Sammen med 8 One Way Hall er han en luring.

8 Atom Lynet (V5-3B) var overbevisende i nordisk i montè på Biri. Mange hakk lettere motstand nå. Taper ikke dette løpet.

Vi tror det kan komme en skrell i V5-4B/DD-1. 9 Expensive Royal er best forfra, men har også kvaliteter som gjør han farlig bakfra. Selskapet er ikke noe å bli skremt av. 2 Becky's Snowstar satt fast i Derby-kvalen. Hadde vært toer og finalist med åpning i tide. 10 Pompier er god og kan gjøre en del selv. Han kjempet sterkt på Biri sist til annen bak gode Sugar W. 7 Lingo er litt variabel. Han er mer enn god nok og må betegnes som en typisk outsider. 8 Star Street er best på sprint, men formen er på topp. Kan slå til med ryggløp i det lengste dersom han er på skuddhold.

8 Missionary Man (V5-5B/DD-2) var fantastisk tapper toer bak Yankee Peto sist. Selskapet er lettere denne gangen. Vi har stor tro på Grimstad-hesten som også gikk skikkelig bra etter galopp nest sist. 7 Emiljan gikk glipp av en finaleplass i Derby da han satt fast med alt igjen i kvalifiseringen. 1 Yankee Showboat er sikker. Tar muligens tet og bør kjempe på trippelen i det minste.

Tast her for V5A-forslag. For V5B-tips trykk her. Kjøp DD-tipset her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:
V5A
kl 18.00 løp 2-6)
V5B
kl 19.00 (løp 5-9)
DD
kl. 20.00 (løp 8-9)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere