Gå til sidens hovedinnhold

Tjomsland for alle penga

Øystein Tjomsland spiller som vanlig en av hovedrollene på Sørlandet.

Klikk her for V5A-forslag

3 Olaf møter skral motstand i V5-1A. Startsporet er perfekt og kapasiteten stor. Feilfritt er han normalt overlegen. Han var veldig uheldig i siste starten. Vi tror Øystein Tjomsland kjører på sikkerhet innledningsvis og avgjør til sin fordel på et tidlig tidspunkt.

2 Sibbe (V5-2B) er sterk og god. Sist var han ikke helt på topp, men da var distansen i korteste laget. 1 Trons Lomen står nydelig til. Vi tror han kan lede hele veien med sin flotte form. 5 Havsalt er bestandig i toppen. Selskapet er ikke avskrekkende, men han er ikke enkel å vinne med. 8 Portør Vinnto er høykapabel. Han har lett for å ty til galopp og er svært vanskelig å kjøre. Sist viste Eirik Høitomt frem sine beste kuskeegenskaper for styrte han til seier med mesterlig hånd. 7 Fodnes Bausen er sterk, men er vond å få inn på bestilling. 3 Tysvær Even har en dårlig resultatrad, men denne hesten kan plutselig slå til slik han gjør et par ganger i året.

Dagens tips fra Sportpill.no:
Tipping: Dobbel jackpot på søndagskupongen
Oddstips: Liverpool vinner ikke
Oddstips Kan Bergen får to lag i Tippeligaen?
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener

I V5-3A er 1 Usnooze Ulooze er den beste hesten. Auksjonsdyringen vinner trolig med klaff. Han kan lede fra start til mål. 4 Florican Royal er lovende. Han kjemper etter all sannsynlighet om seieren igjen. 10 Quad Julry er fryktelig usikker, men vallaken er høykapabel. 7 Zycloon Boko har farten inne. Nå blir han kraftig kuskeforsterket. 7 Acadian Driftwood er bedre enn raden. Det samme kan sies om 5 Sir Baltic.

Kjøp vår ekspertkupong for V5B her


5 Ariladden(V5-4A/V5-1B) får Eirik Høitomt i sulkyen. Han har vunnet med hesten tidligere. Hesten var knallgod etter en treg start i V75 nest sist, mens han kjørti oppi foranliggende konkurrent sist. Trolig en vinner og en mulig banker. 6 Ranlem Tor er den verste imot. Han takler den lange distansen og er god i begge ender av løpet. 9 Portør Vinnar er en typisk stayer. Kan vinne feilfritt. Distanseegenskapene er også i orden hos 8 Stumne Sirius. Han er vanskelig, men det hersker ingen tvil om at han er god nok. 11 Dan Pål og 3 Piril Knotten er heller ikke sjanseløse.

En hest skiller seg litt ut i V5-5A/V5-2B. 1 Dancers Siren har tent til i de siste to startene. Hoppa er kjapp fra start og leder i det lengste. Er hun som i de to siste startene tror vi hun vinner på favorittdistansen. 9 Something More er i toppform, men vinner sjelden. Kan slå til i dag. 11 Amazing News har vært ute i hardere selskap. Med klaff fra bakspor tror vi hjemmebanehesten kan vinne. 12 Reve De Vire står også vrient til, men selskapet er enkelt. 3 Santana er variabel. Sammen med 8 One Way Hall er han en luring.

8 Atom Lynet (V5-3B) var overbevisende i nordisk i montè på Biri. Mange hakk lettere motstand nå. Taper ikke dette løpet.

Vi tror det kan komme en skrell i V5-4B/DD-1. 9 Expensive Royal er best forfra, men har også kvaliteter som gjør han farlig bakfra. Selskapet er ikke noe å bli skremt av. 2 Becky's Snowstar satt fast i Derby-kvalen. Hadde vært toer og finalist med åpning i tide. 10 Pompier er god og kan gjøre en del selv. Han kjempet sterkt på Biri sist til annen bak gode Sugar W. 7 Lingo er litt variabel. Han er mer enn god nok og må betegnes som en typisk outsider. 8 Star Street er best på sprint, men formen er på topp. Kan slå til med ryggløp i det lengste dersom han er på skuddhold.

8 Missionary Man (V5-5B/DD-2) var fantastisk tapper toer bak Yankee Peto sist. Selskapet er lettere denne gangen. Vi har stor tro på Grimstad-hesten som også gikk skikkelig bra etter galopp nest sist. 7 Emiljan gikk glipp av en finaleplass i Derby da han satt fast med alt igjen i kvalifiseringen. 1 Yankee Showboat er sikker. Tar muligens tet og bør kjempe på trippelen i det minste.

Tast her for V5A-forslag. For V5B-tips trykk her. Kjøp DD-tipset her

PROGRAM

HJEMMESIDE

INNLEVERINGSFRISTER:
V5A
kl 18.00 løp 2-6)
V5B
kl 19.00 (løp 5-9)
DD
kl. 20.00 (løp 8-9)