*Nettavisen* Sport.

Tjørhom på pallen igjen

Linda Tjørmhom fulgte opp seieren på sprinten med en fin tredjeplass på dagens jaktstart i Oberhof. Ushi Disl og Kati Wilhelm ble for sterke i sporet mot slutten.

09.01.05 18:01

Linda Tjørhom gikk ut 23 sekunder før tyske Uschi Disl, men etter å ha bommet på ett skudd på første liggende var plutselig Disl og franske Sandrine Bailly helt oppe i ryggen på den norske jenta. På andre liggende ble det to nye misser på Tjørhom, som plutselig var helt nede på femteplass.

Men med bare én bom på de to ståendeseriene var gårsdagens vinner plutselig med i seierskampen igjen. Ut fra siste skyting var Linda Tjørhom helt oppe på andreplass, bare sekundet bak Ushi Disl. Kati Wilhelm fulgte knappe ni sekunder etter Linda.

På den siste sløyfen merket imidlertid sirdalsjenta kjøret, og var sjanseløs mot den tyske duoen. Tredjeplass er likevel et resultat 25-åringen har all grunn til å være fornøyd med.

Liv Grete Skjelbreid Poiree startet som nummer åtte. VM-dronningen fra Oberhof i fjor skjøt hele seks bom, og endte på 10. plass.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.