*Nettavisen* Sport.

To ganger United på kupongen

Foto: SCANPIX

Nettavisen har to spillforslag lørdag, sjekk dagens beste spill på oddsen her!

20.10.07 12:01

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Korsvoll mot ny kontrakt
Begge lag tok meget viktige seirer sist, men kjemper allikevel for å unngå nedrykk. Korsvoll tok en sterk borteseier mot Pors, og har to poeng ned til Odd 2 under streken. Før den kampen hadde de tre strake tap, men det var mot de tre topplagene. Hjemme står de med solide 5-4-3, og med seier her vil ny kontrakt være sikret.

Strømmen slo sist nedrykksklare Gjøvik/Lyn hjemme, men de er i trøbbel med 0-1-5 på de seks foregående kampene. Med sine 28 poeng er det kun målforskjellen som skiller de fra nedrykk. Meget svake 0-3-9 på fremmed gress. Vi tror klart mest på vertene, og 1,75 tåler sammenligning.

Klar hjemmeseier
Træff har vært helt suverene i år, og har cruiset inn til avdelingsseier. 19-1-2 totalt, og 9-0-2 på eget gress. De avsluttet meget sterkt med 11-1-0 på de tolv siste kampene. Skarbøvik vant som ventet avdelingen på Sunnmøre. 15-5-2 totalt, men de har sin store styrke på eget gress. 6-4-1 på bortebane i seriespillet. Nordmøre og Romsdal-serien er hakket sterkere, og de tre siste årene har lagene derfra stukket av med opprykket. Senest i 2004 rykket Træff opp til 2.divisjon på bekostning av nettopp Skarbøvik.

Dagens gjester tapte opprykket mot Averøykameratene i fjor, og møter en sterkere motstander i år. Skarbøvik er absolutt ikke sjanseløse sammenlagt, men de må nok i så fall avgjøre på eget gress. Træff blir solide favoritter i denne første kampen, og 1,75 forsøkes.

Lag i stor poengnød
Sheffield United har ikke innfridd forventningene så langt. Laget som var veldig nærme ny PL-kontrakt forrige sesong holder samme nivå på papiret, men får det ikke til å stemme. 0-2-3 på de fem siste. Sliter med noen småskader, men stiller trolig sitt beste mannskap.

Preston åpnet svakt, 2-2-2 på de seks siste. Håpløse 0-1-4 borte. Henderson fortsatt ute, Mellor og McKenna tilbake. Vi prøver nok en gang et spill på Sheffield United, som står med 2-2-1 her.

Fortsetter seiersmarsjen
Villa har åpnet brukbart, fine takter med 1-0-seier over West Ham og 4-4 mot Spurs i London før landskampene. Gardner tilbake, Carew ikke tilbake før om en måned.

United har reist seg flott etter en svak start på sesongen. Sett bort fra Ligacup-blemmen mot Coventry, har de røde djevlene åtte strake seirer og ingen baklengsmål. Hargreaves, Neville og Saha ute. Ingen grunn til å ikke stole på United i denne formen, og vi satser på at de Sir Alex' elever igjen haler i land seier med ett mål. 3,40 kjøper vi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.