RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To hole-in-one – på samme hull

Sist oppdatert:
Amatøren Danny Leake (53) har spilt en golfturnering han aldri kommer til å glemme.

For bare hør på dette: Under en amatørturnering i Texas i helgen slo han først hole-in-one på hull 6 under lørdagens spill. Da han skulle prøve seg på det samme hullet dagen etter, satte han jammen ballen rett i koppen da også.

Og Danny Leake har 14 i handicap...

Magasinet Golf Digest har regnet ut at sjansen for å sette en hole-in-one for en vanlig spiller er 12000:1. At samme spiller skal gjøre det to ganger i en og samme turnering, er 67.000.000:1. At det skal skje på ett og samme hull, er ikke engang regnet ut.

- Å slå hole-in-one er enhver golfspillers drøm. Å slå to på rad, på samme hull, er bare helt vanvittig, sier Danny Leake til The Times.

En talsmann for the Royal and Ancient Golf Club of St Andrews forteller at en slik prestasjon bare er blitt registrert tre ganger tidligere.

- Trodde jeg at jeg skulle klare å slå hole-in-one på nytt dagen etter? Aldri i verden. Alt jeg ville var å unngå en flause. Jeg ønsket bare å komme meg på greenen. Men det var faktisk et enda bedre slag. Med en gang ballen forlot utslagsstedet, var den på linje mot hullet. Så forsvant ballen, og jeg undret meg over hvor ballen forsvant. Så hørte jeg jubelen¿”

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere