To kalde tøffinger i V75!

Foto: hesteguiden.com

Våre to bankere for dagen er råere enn de fleste, og vi tror konkurrentene kun ser bakskoene av den formtoppede duoen til slutt, i superspennende V75-omgang på lørdag!

29.01.10 10:52

Klikk her for å se våre V75-forslag.

V75-sirkuset har kommet til Jarlsberg i Vestfold denne helgen, og nær sagt som vanlig er det en meget spennende rebus vi står ovenfor. Vi falt til slutt ned på to bankere, som vi mener skal ha svært gode vinnersjanser.

Etter superklaffen med Petula Santana forrige onsdag med mer enn 100.000 kroner innspilt var det naturlig nok stilt forventninger til våre spilleforslag på onsdag, men når utbetalingen på seks rette ble mer enn 1 million kroner sier det seg selv at det ikke var enkelt å være spiller.

Vi kom dog med en strålende banker i form av C.C. Lina, og vi må vel si at vi nok en gang var best i klassen på våre øvrige vurderinger (Vi varslet kraftig for at Super Tail og Gann Min var to storfavoritter i fare, og har fem rette på stammen på vårt største spilleforslag). Nye sjanser på lørdag, og vi har i hvert fall lagt ned mye arbeid for at Nettavisens lesere skal dra nytte av våre vurderinger også denne gangen!

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt 8 millioner kroner!

Lar seg ikke stoppe?
Nei, etter den siste innsatsen til 6 Trollgutt har vi vondt for å se at favoritten går på et nederlag i den andre avdelingen. Spang Best-sønnen var jo helt rå ved sin seier på Bjerke sist på strålende 23.7 over en sprint, og når dagens distanse trolig er den optimale for 7-åringen vil alt annet en vanntett triumf overaske oss!

Løvdal-traveren har holdt en hysterisk form på samme tiden de to siste årene, og det var jo i nettopp dette oppgjøret i fjor han kledde av storfavoritten Voje Faks. De øvrige konkurrentene er trolig kun interessert i ryggen på vår første banker for dagen innledningsvis, og da tror vi i så fall det blir ”lugna gatan” til slutt! Da får i så fall trener Kjell Løvdal en ny tur til Paris, og Nettavisen ønsker dermed Sørlendingen god tur!

Minst en klasse bedre enn favoritten!
Vi forstår lite av at 1 Ramstad Loke er blitt gjort til storfavoritt med sin 67 % i finalen, og har ståltro på at 7 Vesle Sjur viser seg som den klart tøffest til slutt. Førstnevnte sviktet som vår banker for dagens sist, men Moe Odin-sønnen gikk på ingen måte noe dårlig løp. Vi mener dog at Flåten-traveren stilles ovenfor sin klart tøffeste oppgave så langt i karrieren (Spik Sjefen og Storm Eld hadde jo blitt gjort til statister i et løp som dette...) på lørdag, og vi må nesten klype oss i armen, når vår banker kun er krysset av på hver tredje kupong!

Med få hester på strek har jo hestene fra 20 meter tillegg kontakt mer eller mindre direkte, og når sistnevnte har blitt klart bedre fra start med dagens startmetode var vi aldri i tvil om hva som var dagens spill i finalen. Lome Elden-sønnen gikk et strålende løp mot Geis Vinn & Co i den nest siste starten, og på Momarken 19. januar avsluttet jo 5-åringen nærmest som en varmblodshest nedover oppløpet til knepent tap (og vi har aldri sett ham så fin noen gang!)! Dagens lange distanse passer som hånd i hanske, og vi er sterke i troen på at årets første seier blir bokført for Tangen-traveren her!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Våre kommentarer til V75-1 og 3 kan du lese ved å klikke her!

Utfordrer storfavoritten?
I en alder av 6 år ser 1 Xavier i V75-5 ut til å slå ut i full blomst, og som svært sannsynlig tethest kan Deliberate Speed-sønnen vise seg svært vond å fange. Vi syntes dog det er litt opp til eksamen for Kjeldsen-traveren ved denne anledningen mot klart skjerpet motstand, og har et par meget spennende motbud å by på! Vi tok en prat med Johan H. Undem vedrørende favorittens sjanser, og her er hans vurderinger:

-Jeg er rimelig sikker på å beholde føringen i løpet, men det er ikke dermed sagt at vi er først i mål. Hesten fungerte utmerket i det siste jobbet, og vi foretar en utstyrsendring til lørdagens dyst, som muligens vil slå positivt ut. Han har gått med fast ørehette så langt i karrieren, men nå setter vi på en vi kan dra av underveis. Jeg kan ikke utstede noen garanti for seier, all den tid vi her støter på hester av slik kaliber som vi aldri har gjort før, men vi vil gjøre realt forsøk på å holde unna helt hjem!

Fryktelig spennende på kryssene er 4 Runrig, som en foreløpig 6-prosenter! Love You-sønnen hadde slett ikke den rette flyten i to tøffe V75-løp før pausen (satt fast med tørt krutt på lager), og med et meget oppløftende rutineløp (avsluttet i 14-fart på stramme liner!) i ryggen er Sagholen-traveren snakk om kanskje en av rundens mest spennende hester. Vi tror 4-åringen er i rivende utvikling (matchet frem i mot dagens oppgave, all den tid han står perfekt inne på pengene i løpet), og sammen med kapasitetshesten 5 Gasman (klart god nok på sitt beste, og løp i kroppen bør ha gjort godt) føler vi oss på trygg grunn.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Våre kommentarer til V75-4 og 6 kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Jarlsberg har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 324, 810 og 2112 kroner, som du ved enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.