RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To kalde V65-bankere

Sist oppdatert:
Vi tror både Sjefsbrunen og Skjeggefrid innfrir favorittstempelet på Bjerke i kveld.

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Her kan du laste ned løpsprogrammet

2 Sjefsbrunen og Bjarne Syversen driver en helt annen idrett enn sine konkurrenter om dagen. Den tidligere svært galopplystne 6-åringen har stabilisert seg, og regelrett gjort narr av sine motstandere på slutten. Selv med en galopp vinner Sjefen-sønnen mot enklere selskap enn vanlig i V65-4.

Også 2 Skjeggefrid står forlokkende til og skal ha et godt bud på seieren i den andre avdelingen. Litt mer usikkert her da hoppa kommer ut etter pause i ny regi, og dessuten ikke er helt stø på beina. Nå er imidlertid treningsrapportene svært positive og motstanden overkommelig. Vi velger derfor å heller spandere garderinger i andre løp.

Trøndere på tokt
I V65-3 er det klart for finale i Polar Pulsmåler Cup for amatører. Her stiller trønderne med et meget sterkt lag, og fulle av selvtillitt etter RBK`s bravader i går tror vi konkurrentene skal slite. Vi velger å stå på to hester i toppform som dessuten har rutinerte kusker i vogna.

To bankere pluss to hester i den tredje avdelingen gjør oss i stand til å dekke godt opp i de resterende løpene. Vi har funnet flere underspilte ekvipasjer som kan bidra til at det blir fine penger å hente på våre forslag.

Våre tre ekspertforslag er denne gang på hhv 120, 480 og 1.296 kroner, og kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere