RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To klare i Bergen?

Foto: Hesteguiden.com
Formsterke Pasha og høykapable Vertigo Bjørn har skreddersydde oppgaver foran seg i Bergen i kveld, og vi tror begge vinner lett.

På kvelden denne torsdagen er det V65-spill til Øvrevoll galopp samt en dobbel V5-omgang til Bergen travpark det kan spilles til hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til begge arenaer.

Våre svært dyktige eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen prikket både V4 og V5 på de største forslagene på Jägersro galopp i går, til en utbetaling på hhv 3189 og 7714 kroner, og det kan være vel verdt å følge dem på Øvrevoll i kveld! Til samtlige stevner denne torsdagen ligger det ute en rekke andelslag på Eksperten, og de spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Taper neppe i fra tet
Nei, vi har vondt for å se at noen kan tukte 1 Pasha i fra tet i V5A-3, og etter alt å dømme leder den meget formsterke 5-åringen til Pål Buer dette løpet rundt om. Hesten er lynrask i fra start, og ingen henter en lengde på ham her. Vel i tet, skal det være "kokt mat", og vi kan ikke gardere storfavoritten.

Viking Kronos-sønnen er herdet i tøffe lag, og de lokale hestene i dette grunnlaget i Bergen, skal normalt ikke være i nærheten av å kunne slå ham. Buer-traveren var strålende ved triumfen på 15.7 over 2609 meter på Jarlsberg sist, og han bokfører høyst trolig årets femte triumf denne gangen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fryktelig billig i mot
Ja, det synes vi det er for 5 Vertigo Bjørn i finalen av B-spillet, og vi tror den flotte 5-åringen til Håkon B. Stein bokfører årets femte triumf denne gangen. Han gikk et meget sterkt løp til tredje på 25.9 full vei i sitt siste feilfrie løp bak gode Dag Odinson&Co i et tøft V75-løp, men etter det har det blitt noen galopper.

Han ble sendt via tredjespor 1000 igjen i et løp Argr G. fikk dirigere i dårlig tempo i front sist, og når det gikk i 23-fart siste 700 i det løpet, galopperte han på vikende front i den siste svingen. Ikke noe å si på det, og når Åsbjørn Tengsareid setter seg opp bak ham i kveld, tror vi sterkt på seier, mot slett motstand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere