BRANN-LILLESTRØM 1-1:

BRANN STADION (Nettavisen): Forrige uke meldte Fædrelandsvennen at den franske toppklubben Auxerre hadde vist interesse for Starts Christer Kleiven (22). Søndag var franskmennene på plass i Bergen for å se Erik Huseklepp. Det var også det østerrikske topplaget Red Bull Salzburg.

- Jeg har ikke hørt om det, så det har jeg ikke tenkt noe på, fortalte Huseklepp etter overtidsdramaet.

Red Bull Salzburg har både tidligere Stabæk-spiller Somen Tchoyi og svensken som har spilt i både Molde, Lyn og HamKam, keeper Eddie Gustafsson.

Mangler målet
- Det er frustrerende at vi bare får ett mål her i dag. Det er blitt veldig typisk at keeperne som kommer her spiller sitt livs kamp, men han i dag er faktisk god, sa Erik Huseklepp til Nettavisen etter kampen i Bergen. Han tenkte selvfølgelig på islandske Stefan Logi Magnusson i LSK-buret.

En dobbelsjanse sammen med Erik Mjelde i 1. omgang og en gigantmulighet alene med Magnusson i 2. omgang ble de tørre fakta for landslagsspilleren på 16. mai.

- I dag mangler jeg bare målet. Jeg gjør veldig mye bra, helt til det avgjørende øyeblikket.

Bunnkamp
Førstkommende onsdag møter Brann Huseklepps gamle klubb Fyllingen i cupen, før en livsviktig bortekamp mot Hønefoss står for tur.

- Det blir en vanskelig kamp, konkluderte Huseklepp før han forsvant ut Stadion-dørene.