Gå til sidens hovedinnhold

To lag jakter kontraktsløs danske

- Jeg kommer ikke til å mangle tilbud, sier Jakob Fuglsang.

Danske Jakob Fuglsang har lenge blitt sett på som et av de største talentene innenfor sykkelsporten.

Etter to resultatsterke sesonger hos Bjarne Riis' Saxo Bank-mannskap prøvde han lykken hos Leopard-Trek (senere Radioshack-Nissan) fra og med 2011.

Det har ikke gått like bra.

Under fjorårets sesong fikk ikke 27-åringen det helt til, mens årets store mål, Giro d’Italia med start i hjemlandet, gikk i vasken grunnet en kneskade.

Les også: Dansk giro-drøm knust

Fuglsang fikk riktignok en opptur forrige uke da han vant Tour de Luxembourg foran Wout Poels (Vacansoleil - DCM) og lagkamerat Fränk Schleck.

Saxo Bank neste?
Ved nyttår er dansken kontraksløs. Men i følge den tidligere terrengsyklisten er flere lag interessert.

- Jeg kommer ikke til å mangle tilbud. Sist jeg snakket med agenten min var det i hvert fall to interesserte lag. RadioShack er også en mulighet, selv om vi ikke har snakket om noe konkret, sier Jakob Fuglsang til BT ifølge sporten.tv2.dk.

Det er ingen hemmelighet at Bjarne Riis og Saxo Bank er interessert i Fuglsangs tjenester. Riis har tidligere hintet om at han ønsker å se nevnte Fuglsang og Matti Breschel (Rabobank) tilbake i det danske topplaget.

Fuglsang påpeker at han ikke signerer for hvem som helst.

- I min neste kontrakt kommer hensynet til det sportslige å veie tyngst. Selvfølgelig betyr lønnen også noe, men for meg er de sportslige betingelsene viktigst, slik at jeg kan innfri mine ambisjoner, avslutter Fuglsang.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken